Beurer BF 700 Kehoanalyysivaaka Kylpyhuonevaaka

40.999999839999994   117.00000036
Odotettavissa varastossa:: 4. july 2024

Beurer BF 700 Kehonanalyysivaaka Kylpyvaaka Bluetoothilla

Tämän saksalaisen Beurerin vaa'an avulla voit olla varma, että saat tuotteen, jolla on pitkä käyttöikä ja joka on myös testivoittaja.

Kaikki nämä vaa'at ovat testivoittajia.

Tämässä vartaloanalyysiasteikossa on automaattinen käyttäjätunnistus ja se on valmistettu tyylikkäästä mustasta lasista. Siinä on 4 sisäänrakennettua elektrodia harjattua ja ruostumatonta terästä.

Vaa'an sisään on integroitu Bluetooth, joten kaikki mittaukset voidaan helposti siirtää älypuhelimeen tai muuhun Bluetooth-toiminnolla varustettuun laitteeseen.

Sen avulla on helppoa ja yksinkertaista seurata vartalon mittoja sekä kotona että liikkeellä. Kun seuraat edistymistäsi ja tietojasi, sinulla on myös paremmat mahdollisuudet saada muun muassa painonpudotus tai -lisäys päätökseen.

Vaa'assa on suuri, houkutteleva LCD-näyttö, jossa on taustavalaistut numerot, joten lukujen lukeminen on helppoa ja yksinkertaista.

BF 700:n näytöt voidaan näyttää kiloina ja paunoina, ja sen kantavuus on 180 kg. Jopa 8 eri käyttäjää voidaan yhdistää automaattisella tunnistuksella.

3 x 1,5 V AAA-paristoa sisältyvät toimitukseen. Tällä mallilla on myös 5 vuoden takuu.

Beurer BF 700:ssa on seuraavat ominaisuudet:

- kehon painon mittaus

- kehon rasva

- kehon kasvu

- lihasmassaa

- Luun massa

- BMI

- AMR (Active Metabolic Rate, aktiivinen aineenvaihduntanopeus, arvio siitä, kuinka paljon kaloreita elimistö käyttää aktiivisuuteen)

- BMR (Basal Metabolic Rate, arvio kehon levossa käyttämästä kalorimäärästä)


Vaa'an käyttö on mahdollista Beurerin oman terveyssovelluksen Beurer Healt Manager App kanssa - oma henkilökohtainen valmentaja ja opas terveellisempään elämäntapaan.

Vaa'an Bluetooth-toiminto toimii laitteissa, joissa on Bluetooth 4.0 tai uudempi.

Tarkista tästä, toimiiko älypuhelimesi BF 700 Bluetooth-toiminnon kanssa.  • Brand