365 päivän palautusoikeus 365 päivän palautusoikeus
Ilmainen palautus Ilmainen palautus
Toimitus alkaen vain 5 € Toimitus alkaen vain 5 €
Hintatakuu Hintatakuu
Trustpilot Trustpilot

Black November

Etsitkö hyviä tarjouksia mustana perjantaina? Me apuls:ssa olemme koonneet suuren valikoiman tarjouksia sekä harjoituslaitteista että laadukkaista kuntoilulaitteista.

Tutustu alla olevaan jännittävään valikoimaamme ja inspiroidu mustana perjantaina.

    

Lue lisää
Lajittele:

Löydä mustan perjantain tarjoukset täältä Apuls.dk:sta

Tällä sivulla voit tutustua tarkemmin mahtaviin Black Friday -tarjouksiimme laajasta valikoimasta kuntolaitteita. Löydä esim. kyykkyteline, vaahtomuovirulla, joogamatot, kettlebell ja paljon muuta upeaa liikuntavälineistöä edullisesti.

Puuttuuko sinulta juoksumatto, soutulaite tai kenties kuntopyörä? Sitten olemme myös pyöristäneet jännittävän kourallisen näitä kuntoilulaitteita ja muita täällä Apulsissa Black Fridayn yhteydessä.

Apuls.dk-sivustolla sinulla on myös mahdollisuus löytää loistavia Black Friday -tarjouksia, jotka on räätälöity budjettiisi sopiviksi. Tarjoamme kategorioihin Musta perjantai Tarjoukset alle 300 kr., Musta perjantai Tarjoukset 300 - 600 kr, Musta perjantai Tarjoukset 600 - 1.500 kr ja lopuksi Musta perjantai Tarjoukset yli 1.500 kr.

Kaikki kuntoiluvälineet ja koneet Black Fridayn ajaksi

Me Apulsissa olemme erikoistuneet kaikkiin liikunta- ja harjoituslaitteisiin, joten voimme tarjota monille asiakkaillemme, sekä yksityisille että yrityksille, parhaita ratkaisuja terveempään elämäntapaan. Haluamme olla korkealaatuisten liikuntavälineiden ensisijainen toimittajasi ja siksi päivitämme jatkuvasti uusia ja jännittäviä tuotteita, joten meillä on aina varastossa joitakin suosituimpia tuotteita. 

Ole rohkeasti yhteydessä meihin, jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja eri tuotteistamme. Jos olet epävarma siitä, mikä harjoituslaite tai mikä harjoituskone sopii tarpeisiisi ja toiveisiisi, ota rohkeasti yhteyttä meihin yhdessä. Soita meille numeroon 60 62 71 00 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@apuls.dk.

Koulutettu työntekijätiimimme on aina valmis tarjoamaan sinulle henkilökohtaista palvelua ja asiantuntevaa apua. Sen jälkeen löydämme yhdessä parhaan ratkaisun tarpeidesi perusteella. Löydä hyviä tarjouksia laadukkaista kuntoilulaitteista ja kiinteistä treenikoneista Black Fridayn aikana. 

Makea joulusesonki lähestyy kovaa vauhtia ja siksi olet myös erittäin tervetullut vierailemaan myös jännittävissä joululahjakategorioissamme. Täällä on runsaasti mahdollisuuksia inspiroitua joululahjaideoista jokaiseen budjettiin ja samalla löytää tämän vuoden joululahjoja aktiiviseen elämäntapaan.

Odotamme innolla vierailuanne!