Blackroll Hierontapallo 8cm Vaaleanpunainen

11.00000032  
Varastossa (toimitus 2–6 päivää)

Tämä Blackrollin hierontapallo on täydellinen väline niille, jotka haluavat syvempää hierontaa. Tämän Blackroll-hierontapallon avulla pääset syvemmälle lihaksiin ja saat siten aikaan palkitsevan hieronnan. Yksi Blackroll-hierontapallon monista käyttötarkoituksista on jalkojen alla tapahtuva hieronta. Tässä seisot vain yhdellä jalalla pallon päällä ja rullaat. Voit helposti rullata kärjestä kantapäähän. Blackroll-hierontapallon käyttäminen pöydällä voi olla myös eduksi.Näin voit hieroa ala- ja yläkäsiä. Sillä on helppo saada aikaan syvä hieronta, jolla on suuri vaikutus lihaksiisi.

Blackroll-hierontapallo on halkaisijaltaan 8 cm ja se on Blackrollin pieni malli.

Kaikki Blackroll-tuotteet valmistetaan Saksassa, ja laatu paistaa läpi. Tuotannon laatu on täydellinen ja tulee esiin, kun saat Blackroll-hierontapallon käteesi. Laatu pääsee kunnolla oikeuksiinsa, kun kokeilet Blackroll Rolleria ensimmäistä kertaa. Sen jälkeen et enää koskaan halua treenata muulla kuin Blackrollin tuotteilla. Niille nörteille, jotka välittävät erityisen paljon laadusta, Blackroll Massage Ball on valmistettu DIN ISO 9001:2000 -laadunvarmistuksen mukaisesti.

Sen lisäksi, että Blackroll-hierontapallo on huippuluokan tuote, se on myös ympäristöystävällinen tuote, ja se on valmistettu CO2-neutraaleissa olosuhteissa. Tuotannossa kiinnitetään erityistä huomiota energiansäästötuotantoon ja siihen, että kaikki laitteiston tuotteet ovat yhtä neutraalia laatua. Tämä tekee Blackroll Hierontapallosta myös allergiaystävällisen koulutustuotteen. Tällaista näkee vain tämän laatuisissa harjoituslaitteissa.

Materiaalit ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä ja vailla ponneaineita ja kemikaaleja. Hellävarainen iholle ja vartalolle.

  • Brand
  • Halkaisija 8cm
  • Väri Pink