365 päivän palautusoikeus 365 päivän palautusoikeus
Ilmainen palautus Ilmainen palautus
Toimitus alkaen vain 5 € Toimitus alkaen vain 5 €
Hintatakuu Hintatakuu
Trustpilot Trustpilot

Blackroll PRO Putkirulla Vaikea Harmaa 30cm

37.99999964   45.99999976
Varastossa (toimitus 2–6 päivää)

Tämä vaahtorulla on markkinoiden kovin Blackroll. 50 % kovempi kuin Blackrollin Standard Foam roller. Tämä kovuus on täydellinen niille, jotka haluavat erittäin tehokasta hierontaa. Saat todella hyvän paineen harjoituksia tehdessäsi, joten sinun on myös osattava harjoitella, jos valitset tämän Blackroll PRO Foam Rollerin. Jos vaahtorulla on sinulle uusi, suosittelemme valitsemaan Blackrollin pehmeämmän version. Meillä on koko valikoima, ja jos sinulla on epäilyksiä, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Kaikki Blackroll-tuotteet valmistetaan Saksassa, ja laatu paistaa läpi. Tuotannon laatu on täydellinen ja tulee esiin, kun saat Blackroll Foam Rollerin käteesi. Laatu pääsee kunnolla oikeuksiinsa, kun kokeilet Blackroll Rolleria ensimmäistä kertaa. Sen jälkeen et enää koskaan halua treenata muulla kuin Blackrollin tuotteilla. Niille nörteille, jotka välittävät erityisen paljon laadusta, Blackroll PRO Foam Roller on valmistettu DIN ISO 9001:2000 -laadunvarmistuksen mukaisesti.

Sen lisäksi, että Blackroll PRO Foam Roller on huippuluokan tuote, se on myös ympäristöystävällinen tuote, ja se on valmistettu CO2-neutraaleissa olosuhteissa. Tuotannossa kiinnitetään erityistä huomiota energiansäästötuotantoon ja siihen, että kaikki laitteiston tuotteet ovat yhtä neutraalia laatua. Tämä tekee Blackroll PRO Foam Rollerista myös allergiaystävällisen harjoitustuotteen. Tällaista näkee vain tämän laatuisissa harjoituslaitteissa.

Materiaalit ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä ja vailla ponneaineita ja kemikaaleja. Hellävarainen iholle ja vartalolle.

Blackroll PRO Foam Roller Hard Grey 30cm on helppo puhdistaa ja vedenpitävä. Voit siis helposti pestä Blackroll Foam Rollerin pehmeällä liinalla tai vastaavalla.

Kaiken kaikkiaan maailmanluokan tuote. Blackroll PRO Foam Roller Harmaa 30cm.

Ei voi päihittää Blackroll PRO Foam Roller Grey 30cm.

Jos painat 100kg tai enemmän, sinun tulisi aina valita Blackroll PRO Foam Roller, koska se on paras valinta sinulle.

  • Brand
  • Halkaisija 15 cm
  • Mitat 30 x 15 cm
  • Dimensioner (emballage) 30 x 15 cm
  • Kovuus Erittäin kova
  • Pituus 30 cm
  • Type Foam Roller
  • Paino 184 g