Miten ostaa oikea crosstrainer

Alhaalla on tarkistuslista, jota kannattaa noudattaa ostaessasi crosstrainer

Ostitpa crosstrainerin meiltä tai muualta, on tärkeää, että olet selvillä alla olevista seikoista, jotta saat varmasti mallin, joka sopii sinulle täydellisesti.

Kuinka sitten ostat crosstrainerin meiltä tai muualta, on tärkeää, että olet selvillä alla olevista seikoista, jotta saat varmasti mallin, joka sopii sinulle täydellisesti.

Jos sinulla on kysyttävää ennen crosstrainerin ostamista, ota rohkeasti yhteyttä meihin numeroon 60 62 71 00 tai sähköpostitse info@apuls - täällä saat aina rehellistä ja perusteellista neuvontaa.

Tyyppi

Tässä vaiheessa sinun on valittava, onko crosstrainerisi etu- vai takapyöräkäyttöinen.

Takapyöräkäyttöiset mallit ovat yleisimpiä, sillä ne vievät hyvin vähän tilaa ja ovat siksi helppoja säilyttää kotona.

Etupyöräkäyttöiset mallit vievät enemmän tilaa, mutta niissä on luonnollisemmat liikkeet pitkän askelpituuden ansiosta. Paino on yleensä suurempi, ja seisot crosstrainerilla korkeammalla. Siksi se asettaa hieman enemmän vaatimuksia kulkuolosuhteille ja talon kattokorkeudelle. Etuvetoisia crosstrainereita käytetään usein kuntosaleilla, koska ne tarjoavat yksinkertaisesti parhaan käyttökokemuksen.

Käyttäjän maksimipaino

Käyttäjän enimmäispaino on erittäin tärkeä, sillä se kertoo crosstrainerin rakentamisen laadusta.

On siis erittäin tärkeää, että tutkit tämän tekijän, painoitpa sitten 60 kg tai 100 kg. Cross trainer, joka kestää 150 kg, on aina huomattavasti vakaampi harjoituksen aikana kuin malli, joka kestää vain 100 kg.

Optimaalinen vakaus takaa korkean motivaation ja paremman laadun tunteen.

Pituus

Osa-askeleen pituus määrittää, kuinka luonnolliselta harjoittelu tuntuu.

Hyvin lyhyt askelpituus 28-35 cm tuntuu enemmän pyöräilyltä ja pidempi askelpituus 40-58 cm tuntuu paljon enemmän juoksulta. Pitkä askelpituus on selvästi parempi, jos haluat mukavan ja luonnollisen harjoittelun.

Jarrujärjestelmä

Jarrujärjestelmä voi olla joko magneettinen, sähkömagneettinen tai ilmajarru

Kaikki kolme jarrujärjestelmää antavat hyvän vastuksen, joten sinun on otettava huomioon lähinnä kestävyys.

Magneettinen järjestelmä toimii siirtämällä fyysisesti voimakasta magneettia lähemmäs vauhtipyörää vastuksen lisäämiseksi ja päinvastoin sen vähentämiseksi. Tämä on halvin ratkaisu valmistaa, ja siksi se löytyy halvimmista malleista. Se on hieno ja sen käyttöikä on yleensä yli 10 vuotta.

Sähkömagneettisilla jarruilla on se suuri etu, että niissä ei ole liikkuvia osia. Se on yksinkertaisesti kela, jossa voimaa vähennetään tai lisätään ilman, että se fyysisesti liikkuu. Tämä tarjoaa vakaamman vastuksen, joka on myös vahvempi ja pitkäikäisempi.

Monelle ihmiselle riittää vastusta edullisessa magneettisessa järjestelmässä.

Koulutusohjelmat

Luku voi olla joillekin tärkeä, jotta motivaatio pysyy korkealla.

Useimmissa crosstrainerissa on 10-12 harjoitusohjelmaa, ja sen pitäisi riittää useimmille. Pitkällä tähtäimellä kannattaa varmaan miettiä hyvää näköalapaikkaa, televisiota tai vastaavaa, jotta motivaatio saisi vauhtia.

Bluetooth

Tämä ominaisuus voi tarjota valtavan motivaatiokimmokkeen, sillä saat erittäin monia vaihtoehtoja harjoitusohjelmien, tilastojen, käyttäjien ja paljon muuta.

Jos crosstrainerissa on tämä bluetooth-ominaisuus, se voidaan liittää tablettiin/iPadiin tai älypuhelimeen.
Tällöin se ottaa crosstrainerin hallinnan haltuunsa, ja ilmaisen sovelluksen avulla on mahdollista treenata missä tahansa ja luoda harjoitusohjelma tietyn sijainnin mukaan. Tabletti/älypuhelin yksinkertaisesti käyttää Google Mapsia luodakseen harjoitusohjelman Champs Elyseesin varrella Ranskassa tai Strandpromenadenilla Kööpenhaminassa. Vastusta ohjataan sen mukaan, miten kaltevuus on todellisuudessa, joten voit tehdä rajattomasti harjoituksia crosstrainerillasi.

Tämä bluetooth-toiminto nostaa koneen hintaa, koska valmistajan on maksettava lisenssi sinulle ja rakennettava toiminto tietokoneeseen. Toisaalta, kun ostat crosstrainerin, jossa on tämä toiminto, se on ilmainen.

Vastuksen säätäminen

Crosstrainerissa on 2 erilaista vastuksen säätöä. Manuaalinen tai elektroninen.

Halvimmat mallit on varustettu manuaalisella vastuksen säädöllä, joten niissä ei voi olla automaattisia harjoitusohjelmia.

Elektronisesti ohjattu vastus antaa crosstrainerille paljon enemmän vaihtoehtoja harjoitusohjelmiin ja tekee siitä myös mukavamman sinulle, kun sinun tarvitsee vain keskittyä harjoitteluun.

Swing wheel

Liikepyörän paino on hyvin väärinymmärretty tekijä crosstraineria ostettaessa - se on epäluotettava, eikä sitä pidä ottaa huomioon.

Liikepyörän painon pitäisi osoittaa, kuinka pehmeän kierteen tunnet polkimissa sekä kuinka kovan vastuksen voit saavuttaa. Ongelmana on, että eri valmistajat mittaavat vauhtipyörän painon eri tavoin. Siksi luku on täysin epäluotettava.

Jotkut valmistajat mittaavat sen kaiken järjestelmän sisällä pyörivän massan kokonaismassana, jotkut mittaavat sen pelkästään vauhtipyörästä ja jotkut käyttävät mystisiä laskutoimituksia luvun saamiseksi.Monet myyjät kehottavat katsomaan tätä tekijää, mutta se on harhaluulo, joka voi syntyä, jos myyjä ei tunne teknistä asetelmaa. Tässä tarkistuslistassa on monia muita tekijöitä, joita sinun pitäisi tarkastella sen sijaan.

Tilatasot

Vastustasojen määrä määrittää, kuinka pienillä väleillä voit kiivetä - mitä enemmän vastustasoja, sitä helpompaa on kiivetä crosstrainerilla.

Hyvin pieni vastustasojen määrä vastaa käsipainosarjaa, jossa sinun on pakko kiivetä 3 kg:n painolla 0,5 kg:n sijasta. Mitä pienemmällä painolla voit lisätä kuormaa, sitä helpompi sinun on lisätä kuntoa ja voimaa.

Sen vuoksi suosittelemme, että harkitset tarkkaan, kuinka monta tarvitset. Useimmissa crosstrainereissa on 16 tai 32 vastustasoa.

Pulssin mittaus

Sykemittaus ei ole välttämättömyys hyvälle harjoittelulle, mutta voi olla motivoivaa seurata sykettäsi ja kalorien palamista crosstrainerilla.

Molemmissa crosstrainerissa on sykemittaus kahvoissa ja kehittyneemmissä on mahdollisuus liittää langaton sykevyö.

Kun crosstrainer tietää jatkuvasti sykkeesi, se voi ohjata harjoitteluohjelmia sen mukaisesti ja ilmoittaa tarkemmin kalorien palamisen.

Kun crosstrainer tietää jatkuvasti sykkeesi, se voi ohjata harjoitteluohjelmia sen mukaisesti ja ilmoittaa tarkemmin kalorien palamisen.Sykemittaus voi olla tarpeen, jotta voit seurata sykettä ja kalorien palamista.

Wattitoiminto

Crosstrainerit, joissa on wattitoiminto, helpottavat voimankehityksen seuraamista ja suorituskyvyn vertaamista muihin harjoittelumuotoihin.

Vertailun vuoksi 310 wattia vastaa noin 40 km/h nopeutta tavallisella tiellä.

Wattiluku osoittaa, kuinka kovaa harjoittelet laskennan perusteella, valitun vastuksen ja intensiteettisi avulla.

Miksi valita crosstrainer

Kun haluat kohottaa kuntoasi, laihtua tai kasvattaa lihaksia, kannattaa tehdä kiertoharjoittelua. Se saa koko kehosi liikkumaan ja sykkeen nousemaan helposti. Crosstrainerilla on erittäin helppoa tehdä kiertoharjoittelua.

Tämä artikkeli kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää crosstrainerista. Ensin käymme läpi joitakin cross trainerilla harjoittelun monista eduista, ja sitten annamme sinulle vinkkejä harjoittelua varten. Lopuksi löydät tarkistuslistan crosstrainerin ostamista varten. Muista, että voit aina soittaa asiantuntijoillemme numeroon 60 62 71 00 tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@apuls

Cross trainer on monipuolinen kuntolaite, jolla on helppo treenata. Harjoittelet koko kehoasi tekemällä juoksuliikkeitä jaloilla ja vetämällä ja työntämällä käsilläsi. Tämä kaikki johtaa terveelliseen liikuntaan, joka on hyvin samankaltaista kuin maastohiihdosta saatava harjoittelu.

Terveellinen liikuntamuoto

Kiertoliikunta on erittäin terveellistä - pitkällä aikavälillä se voi auttaa sinua elämään terveellisemmin ja pidempään. Sen lisäksi, että se polttaa kaloreita ja rakentaa lihaksia, se auttaa myös parantamaan terveyttäsi vahvistamalla sydäntäsi ja keuhkojasi sekä lisäämällä luuntiheyttä. Kiertoharjoittelu voi lisätä veren määrää ja parantaa hapensaantia, mikä tarkoittaa myös sitä, että se voi ehkäistä erilaisia elintapasairauksia ja vähentää unettomuutta ja stressiä.

Tehokas ja hellävarainen koulutus

Cross-trainer on lempeä verrattuna asfaltilla juoksemiseen, sillä se ei aiheuta iskuja keholle, mikä säästää nilkkoja, polvia ja lonkkaa. Siksi se on hyvä myös vammojen ennaltaehkäisyssä tai kuntoutuksessa, sillä voit nostaa sykettäsi ilman, että rasitat kehoasi tarpeettomasti.

Viisi minuuttia crosstrainerilla vahvistaa polvia ja lantiota merkittävästi. Jalkasi ovat aina kosketuksissa polkimiin crosstrainerilla, etkä ylikuormita polviasi ja lantiotasi, mikä vähentää nivelkipujen riskiä.

Nosta pulssia - laske painoa

Crosstrainerilla on helppo rakentaa hyvää peruskuntoa tai pudottaa painoa, sillä monet kehon tärkeimmät lihasryhmät ovat töissä, joten koko keho on käytössä ja vahvistuu.

Painonpudotus on helppoa.

Säännöllisellä harjoittelulla crosstrainerilla ja oikealla ruokavaliolla voit laihtua tehokkaasti. Cross trainerin korkeita kahvoja on hyvä käyttää, sillä se tarjoaa tehokkaan harjoituksen käsivarsille ja ylävartalolle.

Valitse oikea crosstrainer

Crosstraineria valitessasi sinun on syytä ottaa huomioon joitakin asioita. On olemassa crosstrainereita, joissa on erilaisia harjoitusohjelmia, ja voi olla hyvä idea etsiä crosstrainer, jossa on monia ohjelmia, jotka voivat auttaa vaihtelemaan harjoittelua ja tekemään siitä jännittävää.

Tämän lisäksi on tärkeää tarkastella haarojen pituutta, keskipitkä haarojen pituus on noin 40 cm, kun taas pitkä haarojen pituus on noin 50 cm. Askeleen pituus ei voi olla liian pitkä, mutta se voi olla liian lyhyt. Usein haluttu sisäosan pituus liittyy jalkojen pituuteen: mitä pidemmät jalat ovat, sitä pidempi sisäosan pituuden on oltava, jotta saat luonnollisen tuntuman. Monet pelkäävät, että haarojen pituus on liian pitkä, mutta emme ole koskaan kuulleet tällaisesta tapauksesta. Mitä pidempi sisäsauma, sitä luonnollisempi tunne on.

Crosstrainerissa on ilmoitettu enimmäispaino, joka on myös tärkeää pitää mielessä. Vaikka et tarvitsisikaan suurta käyttäjän enimmäispainoa, mitä suurempi se on, sitä parempi.

Käyttäjän enimmäispaino kertoo, kuinka hyvä crosstrainerin rakennelaatu on, ja se vaikuttaa suoraan sen vakauteen - riippumatta siitä, painatko 100 kg vai 60 kg. Mitä suurempi on crosstrainerin käyttäjän maksimipaino, sitä vakaampi se on.

Yleästi kannattaa valita tukeva crosstrainer, mikä tarkoittaa, että sen on oltava painava ja siinä on oltava vahva runkorakenne, joka tekee laitteesta vakaan. On hyvä etsiä kone, jossa on raskas vauhtipyörä tai korkea hammaspyörä, koska näin saadaan parempi kierre.

Crosstrainerin hinta

Cross trainer on suosittu kuntoilulaite sekä kuntosalilla että kotikäytössä, mutta kaikki cross trainerit eivät ole yhtä hyviä. Oikean crosstrainerin löytämiseksi kannattaa keskustella alan asiantuntijoiden kanssa. Voit ottaa yhteyttä meihin tai joihinkin kilpailijoihimme - varmista vain, ettet osta väärää konetta.

Hinnalla on tärkeä rooli, kun tarkastellaan crosstrainereita. Hinnan on tietysti sovittava budjettiisi. Jos etsit halpaa konetta, jota on silti hyvä käyttää, 4-5000 kr:n budjetti on sopiva. Sen jälkeen saat tietysti lisää ominaisuuksia, kestävyyttä jne., joten käytä aikaa määrittääksesi budjettisi tarpeidesi mukaan.

Käytettyä crosstraineria ostaessa on tärkeää varmistaa, että se on hyvässä kunnossa ja kysyä uuden hinta. Se on kuitenkin harvoin sen arvoista, jos haluat todella käyttää kuntolaitetta.

Suuri osa crosstrainereista on aika kuluneita - aina on jokin syy, miksi se myydään.

Kyllä.

On monia crosstrainereita alle 4.000kr, mutta yleensä hinta ja laatu ovat yhteydessä toisiinsa. On vaikea löytää hyvää crosstraineria alle 4.000kr:n hintaan, joka on kestävä ja antaa optimaalisen harjoituksen.

Crosstrainerien keskihintaluokka on 4.000kr ja 6.000kr välillä. Tämän hintaluokan crosstrainerit ovat vankkoja crosstrainereita, jotka kestävät useita vuosia ja tarjoavat hyvän harjoittelukokemuksen. Abilican, Kettlerin ja Reebokin kaltaiset merkit valmistavat hyviä crosstrainereita keskihintaiseen hintaluokkaan.

Kalliit crosstrainerit maksavat noin 6.000-16.000kr, tästä kannattaa katsoa, jos haluat laadukkaan treenikoneen, joka kestää monta vuotta ja tarjoaa optimaalisen treenikokemuksen joka kerta.

Professionaaliset crosstrainerit maksavat yleensä 16.000,- ja niiden on täytettävä paljon tiukemmat vaatimukset. Tässä tapauksessa käyttäjän maksimipainon tulisi olla 180kg tai enemmän, helppokäyttöisyyden tulisi olla valtava, jotta kaikki kuntosalin käyttäjät voivat käyttää sitä ja askelpituuden tulisi olla vähintään 50cm.

Alusmatto

Crosstrainerin kanssa voit ostaa maton. Matto suojaa lattiaa, vähentää melua ja poistaa staattista sähköä - samalla se saa crosstrainerin seisomaan tukevammin.

Mattoja on erikokoisia, jotta ne sopivat erilaisiin harjoituskoneisiin.

Mattoja on erikokoisia.

Alusmatotyyppejä on pääasiassa kahta tyyppiä: lattiasuojia, jotka voit koota itse, ja erikokoisia mattoja.

Mattoja on kaksi erilaista.Mattoja on kaksi erilaista.

Lattiasuojien etuna on, että voit käyttää niitä muihin tarkoituksiin, jos et jossain vaiheessa enää tarvitse niitä kuntoilulaitteesi alla. Voit myös helposti laajentaa aluetta, jos haluat esimerkiksi ylimääräisen kuntoilulaitteen, venyttelyalueen tai vastaavaa.

Veto- vai takavetoinen crosstrainer?

Esimerkkejä on sekä etu- että takavetoisia crosstrainereita. Molempien suorituskyky on sama, mutta itse kokemus on erilainen.

Takavetoisen crosstrainerin askelpituus ei useinkaan ole yhtä pitkä kuin etuvetoisen, liike muistuttaa enemmän polkupyörän liikettä ja askelpituus on leveämpi. Askeleen leveydellä on myös suuri vaikutus siihen, kuinka luonnolliselta liike tuntuu, ja tämä tekijä jätetään usein huomiotta uutta crosstraineria etsittäessä.

Liike etuvetoisella crosstrainerilla sujuu pehmeillä liikkeillä, joita voidaan verrata hitaaseen juoksuun tai maastohiihtoon, askelpituus on usein pidempi ja askelleveys kapeampi. Näin ollen etuvetoisella cross trainerilla liikkuminen tuntuu luonnollisemmalta ja mukavammalta. Nämä etuvetoiset crosstrainerit vievät kuitenkin huomattavasti enemmän tilaa.

Kuntosaleilta löytyy usein etuvetoisia crosstrainereita, sillä ne haluavat tarjota käyttäjille ehdottoman parhaan kokemuksen liikkeistä ja laadusta. Niillä on myös harvoin samoja tiukkoja mittavaatimuksia kuin kodin crosstrainerilla.

Crosstrainerin huolto

Crosstrainerin huoltaminen ei vaadi juuri mitään, se on pyyhittävä hikipyyhkeestä silloin tällöin, ja sitten voi olla hyvä idea öljytä se uudestaan, muutaman viikon kuluttua sen kokoamisesta tai tarpeen mukaan.

Etuvetoisissa malleissa takakiskot on joskus voideltava silikonilla.

Sujuvampaa treeniä crosstrainerilla

Tehdäksesi harjoittelusta hauskempaa, voit asettaa crosstrainerin television eteen tai laittaa hyvää musiikkia soimaan harjoittelun ajaksi.

Joidenkin crosstrainerien avulla voit liittää iPadin tai tabletin Bluetoothin kautta, jolloin voit seurata reittiä, ottaa FaceTimea ystävien kanssa, katsoa ohjelmia, lukea tai mitä tahansa haluat harjoituksen aikana. Mahdollisuudet ovat yksinkertaisesti loputtomat, ja tabletille ladattava sovellus on ilmainen. Siistein ominaisuus on mahdollisuus lähteä lenkille missä päin maailmaa tahansa. Voit yksinkertaisesti käyttää sisäänrakennettua Google Maps -ominaisuutta ja valita, missä haluat juosta. Sitten crosstrainer nostaa tai laskee vastusta sen mukaan, millainen se on todellisuudessa.

Tämä bluetooth-toiminto nostaa hieman crosstrainerin hintaa, mutta se antaa myös supermotivaatiota harjoitteluun.

Tällaisella ominaisuudella varustetut kurottajat alkavat noin 6.000 kr.

Paljon etuja crosstrainerilla

Crosstrainerit ovat viime vuosina tulleet uskomattoman suosituiksi, ja hyvästä syystä - ne vahvistavat koko kehoa, lisäävät kuntoa ja helpottavat sykkeen nostamista ja kalorien polttamista, samalla kun säästävät kehoa ylikuormitukselta.

Kuntosaliharjoittelusta on tullut uskomattoman suosittua viime vuosina.

Cross trainer on erityisen hyödyllinen talvella, voi olla vaikeaa lähteä lenkille, kun on kylmä ja sää on huono, mutta cross trainerin avulla voit treenata kotona olohuoneessa, mikä on hieman hauskempaa kuin lenkki lumisateessa ja räntäsateessa.

Crosstrainerin avulla voit helposti hallita harjoitteluasi - toisin kuin luonnossa, voit päättää, milloin otat mäkiä ja millaisen kuormituksen haluat. Voit luoda oman koulutusohjelmasi tai seurata jo luotua ohjelmaa.

Matkan, ajan, kulutuksen ja poljinkierrosten seuraaminen on helppoa, joten crosstrainer voi olla hyvä motivaatio harjoitteluun ja kehittymiseen.

Kerroin on helppo seurata.

Cross trainerilla on helppo tehdä intervalliharjoittelua ja saada kuntoa ja polttaa kaloreita nopeasti.

Räätälöi crosstrainerisi itsellesi sopivaksi

Useimmilla crosstrainerilla voit seurata "askelia minuutissa" tai spm, joka on luku, joka kertoo, kuinka monta kertaa astut eteen- ja taaksepäin minuutissa.

Luvun tulisi olla 140 ja 175 välillä, jos se on alle 140, kuormituksesi on liian korkea, mikä voi johtaa siihen, että happamoitut nopeasti etkä saa tarpeeksi irti harjoituksestasi. Jos se on yli 175, se tarkoittaa, että kuormituksesi on liian alhainen, etkä saa riittävästi irti harjoituksestasi.

Tämän jakson noudattaminen takaa tehokkaan harjoittelun.

Kyllä, kun noudatat näitä jaksoja.

Hyödynnä treeniäsi cross trainerilla

Jotta saat kaiken irti crosstrainerilla tehtävästä harjoittelusta, on tärkeää käyttää käsiäsi tehokkaasti, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn irti koneen harjoittelusta.

Kaikkien harjoittelusta on hyötyä.

Yksi tekijöistä, jotka tekevät crosstrainerista niin tehokkaan, on se, että se aktivoi mahdollisimman monta lihasta kerralla, jolloin sykettä on paljon helpompi nostaa hetkessä.

Crosstrainerilla harjoittelun pitäisi olla mukavaa, mutta ei liian mukavaa, sillä jos harjoitus ei vaikuta sinuun, et yleensä saa siitä paljon irti. Siksi sinun on noustava kuormitukseen, jonka voi tuntea.

On olemassa useita tapoja kouluttaa cross trainerilla, voit esimerkiksi harrastaa intervalliharjoittelua, jossa vuorottelet kovan intensiivisen harjoittelun, jossa on suuri kuormitus ja rauhallisen harjoittelun, jossa on pienempi kuormitus, voit esimerkiksi valita 5 x 2 minuuttia kovaa harjoittelua ja välissä 1 minuutti rauhallista harjoittelua.

Toinen tapa käyttää crosstraineria on tempoharjoittelu, jossa lämmitellään muutama minuutti ja nostetaan intensiteetti hyvälle tasolle ja sitten ylläpidetään intensiteettiä esimerkiksi 15 minuuttia, riippuen siitä, kuinka korkea intensiteetti on.

Valitsetpa minkälaisen liikuntamuodon tahansa, on tärkeää, että tunnet olosi hyväksi ja motivoituneeksi liikkeistä.

Keskity ylävartaloon - Jos haluat keskittyä ylävartaloon, tartu crosstrainerin korkeisiin kahvoihin ja keskity lähinnä käsivarsiharjoitteluun rentouttamalla jalkojasi jonkin verran ja saamalla koneen kiertämään käsilläsi.

Tämä treenaa ensisijaisesti hauista, kolmipäistä hauista ja rintalihaksia.

Keskity alavartaloon - Jos haluat keskittää harjoituksen alavartaloon, tartu kahvaan keskeltä ja pidä kädet paikallaan, jotta jalat tekevät työn.

Tässä harjoituksessa kantapäät eivät saa koskettaa polkimia, joten jalkaterän ulompi osa kantaa kehon painon.

Poljin ei saa koskettaa polkimia.

Lämmittely ja venyttely parantaa suorituskykyä

Tehon parantamiseksi on hyvä tehdä lämmittelyharjoituksia tai venyttelyä ennen kuin aloitat cross trainerilla, jotta lihakset ovat valmiita toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos harrastat liikuntaa pitkään, voi olla hyvä idea venytellä liikunnan jälkeen, jotta lihakset voivat rauhoittua eikä niistä tule kipeät.

Pitkään harjoittelevien kannattaa venytellä.

Lämmittelyn tulisi kestää 8-12 minuuttia ja se voidaan tehdä crosstrainerilla, jos löydät mukavan tahdin, joka lämmittää kehoa hitaasti.

Monet ammattilaisurheilijat käyttävät vaahtorullaa lämmittelyssä, koska sillä voidaan saada aikaan monia eri syvyysasteita ja sillä on helppo saavuttaa täydellinen venytys koko keholle.

Kaikki urheilijat käyttävät vaahtorullaa lämmittelyssä.

Jos olet aloittelija, suosittelemme, että aloitat hyvin pehmeällä vaahtorullamallilla.

Kun olet aloittelija, suosittelemme, että aloitat hyvin pehmeällä vaahtorullamallilla.

Välttääksesi lihasväsymystä hidasta vauhtia ennen kuin aiot lopettaa harjoittelun sen sijaan, että lopettaisit äkillisesti kesken kovan treenin.

Optimaalisen tuloksen saamiseksi hidasta 10 minuuttia ennen kuin pysähdyt kokonaan.

Tekniikka kuntoon - Tekniikan kuntoon saamiseksi ja selkä- ja niskavammojen välttämiseksi muista kiristää vatsaa, pitää selkäsi ryhdissä ja hartiat paikallaan.

Tärkeää on myös katsoa suoraan eteenpäin eikä alas jalkoihin, sillä se voi aiheuttaa niskakipuja.

Katso myös suoraan eteenpäin.

Täydellinen kotiharjoittelulaite

Crosstrainer on hyvä valinta kodin kuntoilulaitteeksi, sillä se voidaan säätää kaikille tasoille ja sitä voivat käyttää kaikki, joten koko perhe voi nauttia siitä.

Se on hyvä yleiskäyttöinen harjoittelukone ja sitä voi käyttää useammin kuin monia muita harjoittelukoneita, koska se on niin hellävarainen.

Cross-trainerilla harjoittelu tuottaa saman korkean kaloripolton kuin juoksumatolla harjoittelu, mutta se on paljon hellävaraisempaa.

Hyviä neuvoja crosstrainerilla harjoitteluun

Harjoittelu kannattaa suunnitella ennen kuin aloitat crosstrainerin käytön.

Yksi niistä asioista, jotka tekevät crosstrainerista suositun kuntoilulaitteen, on se, että siinä on paljon mahdollisuuksia varioida harjoittelua ja noudattaa harjoitusohjelmia, jotta se ei käy tylsäksi.

On tärkeää, että sinulla on tavoite harjoittelullesi ja käsitys siitä, mitä haluat saavuttaa ennen kuin astut koneelle, sillä se motivoi sinua jatkamaan eteenpäin, kun meno muuttuu vaikeaksi, ja juuri silloin harjoittelu tekee erityisen hyvää.

Perusteena on se, että harjoittelu on hyvästä.

Kuten aiemmin mainittiin, kahvoja on tarkoitus käyttää, et saa paljon irti harjoittelusta, jos nojaat keskellä olevaan kiinteään kahvaan ja annat jalkojesi tehdä kaiken työn. Muista suoristua ja saada kädet ja jalat liikkumaan.

On tärkeää lisätä harjoittelun intensiteettiä. Pääset pidemmälle painonpudotuksen, kunnon ja terveellisempien elämäntapojen suhteen, jos et noudata samaa rutiinia joka kerta, kun astut koneelle, vaan jatkat erilaisia harjoituksia, joiden intensiteetti kasvaa joka kerta.