Triceps Pushdown (suoralla tangolla) - Triceps Pushdown (med stang)

Triceps Pushdown kaapelissa tangon kanssa on klassinen ja helppo eristysharjoitus tricepsille ja anconeukselle (joka on tricepsin mediaalisen pään jatkumo). Tässä voit käyttää sekä yli- että alakätisiä otteita treenataksesi tricepsiäsi. Alakäden ote ei salli harjoittelua raskaalla painolla. Suorita harjoitus sen sijaan kevyellä painolla, jotta kolmipäiset jännetupet kehittyvät ja keskitytään mediaaliseen päähän. 

Tämä harjoitus on helppo suorittaa ja sitä voivat käyttää aloittelijat voiman kasvattamiseen ennen kuin kokeilevat edistyneempiä harjoituksia.

Ohje Triceps Pushdown (suoralla tangolla) - Triceps Pushdown (tangolla):

  1. Seiso koneeseen päin kädet kahvan päällä
  2. Vedä kyynärpäät sisään vartalon sivulle
  3. Hengitä sisään ja ojenna kädet ulos (alaspäin). Pidä kyynärpäät aina vartaloa kohti sisäänpäin
  4. Hengitä ulos harjoitusta suorittaessasi
  5. Toista harjoitus esim. 15x3

Tärkeää Triceps Pushdownissa (suoralla tangolla): Muista pitää kyynärpäät lukittuna ja lähellä vartaloa. Yläkätesi eivät saa liikkua.   

Tosiasiat hauislihaksista (suoralla tangolla): Hauislihakset ovat paljon suurempi lihas kuin hauislihakset.Hauislihakset muodostavat ⅔ käsivarren yläosan lihaksistosta. 

Hyvä neuvo Triceps Pushdown (suoralla tangolla): Vaihtele eri kahvojen välillä (köysi, tanko, taivutettu tanko, V-muotoinen tanko) Yksinkertaisesti niin, että et aina treenaa samaa vaihtoehtoa.

Jos käytät raskaita painoja, voit nojata hieman eteenpäin nivusista saadaksesi vakaamman asennon. 

tricepsin harjoittelusta voi tehdä intensiivisempää pitämällä isometristä jännitystä yhden tai kahden sekunnin ajan harjoituksen lopussa.

Harjoittelusta voi tehdä intensiivisemmän.