Gaiam Jooga Wheel Riverside

40.999999839999994
Varastossa (toimitus 2–6 päivää)

Tämä Gaiam-joogapyörä auttaa sinua saamaan extraa irti taivutuksista ja venytyksistä joogaharjoitusten aikana.

Pyörän avulla voit tehdä kaikki mahdollinen.

Vapauta selkä, rintakehä ja selkäranka Gaiam Yoga Wheel -pyörän avulla. Voit viedä haastavimmat selkäharjoitteet ja muut asennot huippuunsa tämän joogapyörän avulla.

Tämä Gaiam-joogapyörä on käsintehty erittäin paksusta materiaalista ja se on ympäristöystävällinen ja ilman haitallisia kemikaaleja.

Pyörä on valmistettu käsityönä.

Joogapyörä on valmistettu kierrätettävästä materiaalista ja siinä on suljettu solurakenne, jonka ansiosta se kestää bakteereja ja hajuja.

Mitat: Halkaisija 30,5 cm ja paksuus 6 mm.

Paino: 4 kg.

Materiaalit: Ohut tiivistetty muovisydän, TPE-materiaali

Gaiam perustettiin elämäntapayritykseksi, jonka visiona oli, että ihmiset valitsisivat elämäntavan, joka on terveellinen ja elämää edistävä itselleen, perheelleen ja planeetalle. Gaiam lifestyle on ääni yksilön terveyden ja maapallon luonnonvarojen kestävän kehityksen puolesta. Gaiam pyrkii tarjoamaan asiakkaille vaihtoehtoja perinteisille tuotteille tarjoamalla luonnollisia tai terveellisiä versioita, jotka ovat perinteisten tuotteiden tyyliin, laatuun ja hintaan verrattavissa. Gaiamin tavoitteena on tulla luotetuksi lähteeksi ja yhdistäväksi brändiksi terveyttä ja kestävyyttä edistävälle elämäntyylille. He ymmärtävät, että mahdollisuus vaikuttaa ihmisten elämään tietojen ja tuotteiden avulla on sekä etuoikeus että vastuu. Gaiam ottaa huomioon kaikki elämämme osa-alueet ja vaikutuksen, joka meillä on maapalloon. Tutkimusten mukaan tämä käsite vetoaa noin 50 miljoonaan ihmiseen pelkästään Yhdysvalloissa. Gaiamin strategia, jonka avulla Gaiam tuottaa tunnettua laatua, on kehittää yhteistyössä terveyden/hyvinvoinnin, ekologisen elämäntavan ja henkilökohtaisen kehityksen asiantuntijoiden kanssa omia tuotteita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin mielekkäillä ratkaisuilla. Nimi GAIAM on yhdistelmä sanoista Gaia (muinaisen Kreetan minolaisesta sivilisaatiosta peräisin oleva Äiti Maan nimi), ja se muistuttaa meitä siitä, että olemme kaikki yhteydessä maahan, ilmaan ja veteen ja olemme osa tätä elävää järjestelmää, joka ylläpitää meitä kaikkia.

  • Brand