Gaiam Metro Fitness Laukku

29.000004
Varastossa (toimitus 2–6 päivää)

Gaiam Metro Fitness Bag on käytännöllinen pieni laukku, johon mahtuu paljon ja johon on mahdollista kiinnittää joogamatto.

Tälle laukulle on annettu lempinimi Metro, koska se on hyvin suosittu suurkaupungeissa, joissa on käytännöllistä saada laukku, johon mahtuu jokapäiväiset tarpeet.

Tämän Gaiam Metro Fitness -laukun avulla voit pakata kevyesti ja saat joogavälineet helposti käyttöösi. Gaiam Metro Fitness Bag -laukussa on sisätaskut, jotka antavat sinulle vielä enemmän vaihtoehtoja.

Joogamatto ei sisälly tähän Gaiam Metro Fitness-laukkuun.

Mitat:17.78 L x 38.1 W x 30.48 H

Materiaalit: 100% polyesteriä

Hoito ja huolenpito: Konepesu kylmällä vedellä

Tietoa Gaiamista

Gaiam perustettiin elämäntapayritykseksi, jonka visiona oli, että ihmiset valitsisivat elämäntavan, joka on terveellinen ja elämää parantava heille itselleen, heidän perheilleen ja planeetalleen. Gaiam lifestyle on ääni yksilön terveyden ja maapallon luonnonvarojen kestävän kehityksen puolesta. Gaiam pyrkii tarjoamaan asiakkaille vaihtoehtoja perinteisille tuotteille tarjoamalla luonnollisia tai terveellisiä versioita, jotka ovat perinteisten tuotteiden tyyliin, laatuun ja hintaan verrattavissa. Gaiamin tavoitteena on tulla luotetuksi lähteeksi ja yhdistäväksi brändiksi terveyttä ja kestävyyttä edistävälle elämäntyylille. He ymmärtävät, että mahdollisuus vaikuttaa ihmisten elämään tietojen ja tuotteiden avulla on sekä etuoikeus että vastuu. Gaiam ottaa huomioon kaikki elämämme osa-alueet ja vaikutuksen, joka meillä on maapalloon. Tutkimusten mukaan tämä käsite vetoaa noin 50 miljoonaan ihmiseen pelkästään Yhdysvalloissa. Gaiamin strategia, jonka avulla Gaiam tuottaa tunnettua laatua, on kehittää yhteistyössä terveyden/hyvinvoinnin, ekologisen elämäntavan ja henkilökohtaisen kehityksen asiantuntijoiden kanssa omia tuotteita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin mielekkäillä ratkaisuilla. Nimi GAIAM on yhdistelmä sanoista Gaia (muinaisen Kreetan minolaisesta sivilisaatiosta peräisin oleva Äiti Maan nimi), ja se muistuttaa meitä siitä, että olemme kaikki yhteydessä maahan, ilmaan ja veteen ja olemme osa tätä elävää järjestelmää, joka ylläpitää meitä kaikkia.

  • Brand
  • Computer data 20127