Karella CB-90 Elektroninen Tikkataulu Kaapilla

220.99999944   251.0000002
Etävarasto (toimitus 14–25 päivää)

Karella CB-90 elektroninen tikkataulu, joka on asennettu kaappiin.

Karella CB-90 elektroninen tikkataulu, joka on asennettu kaappiin.

Sen mukana tulee 4 nuolisarjaa, jotka painavat 17 grammaa.

Pakkauksessa on 4 nuolisarjaa, jotka painavat 17 grammaa.

Kiekkolevy on yksi parhaista kotikäyttöön, ja se sisältää 38 peliä, joista on 211 muunnelmaa. Karella CB-90 tikkataulun mukana tulee 4 tikkasarjaa, lisäkärjet ja adapteri.

Sähköisillä tikkatauluilla on se suuri etu, että ne laskevat pisteet puolestasi ja voivat tarjota laajan valikoiman pelejä ilman, että sinun tarvitsee perehtyä pelin yksityiskohtiin. Näin on helppo pitää hauskaa kotona tai mökillä. Lisäksi et ota riskiä, että seinään jää reikiä elektronisen tikkataulun taakse.

Karella CB-90:ssä voi pelata jopa 16 pelaajaa samanaikaisesti, joten tilaa riittää koko perheelle.

Karella CB-90:ssä voi pelata jopa 16 pelaajaa samanaikaisesti.

Hiihdossa on 5 LED-tulostaulua, joista näet 16 pelaajan tulokset. Karella CB-90:ssä on pelivariaatioita krikettiin, piste-, kilpailu-, urheilu- ja kasinopeleihin. Tämä tarkoittaa, että sinulla on aina uusi peli, jossa voit haastaa tikkataitosi. Kaikissa näissä peleissä on myös mahdollista käyttää vaihtelevaa vaikeusastetta.

Karella CB-90:ssä on double-in, double-out-mittari ja master-out-mahdollisuus. Jos tarvitset paria, voit käyttää Cupermatch-toimintoa, jossa voit valita 5 vastustajan väliltä tietokoneella.

Bullseye on varustettu 2-vyöhykkeisellä alapinnalla optimaalisen solupinnan saamiseksi. Elektroniset softtip-nuolet voidaan kiinnittää myös itse tikkataulun ulkopuolelle, sillä sitä varten on olemassa erityisen suuri levy.

Jos epäonnistut Karella CB-90 elektronisessa tikkataulussa, voit aloittaa kierroksen uudelleen. Sisäänrakennettu kaiutin voidaan säätää 8 tasolle ja siinä on kuulutuksia sekä digitaalisia ääniä.

Karella CB-90 tikkataulu on asennettu kaappiin, ja siinä on pidikkeet 4 tikkataulusarjalle (jotka sisältyvät toimitukseen), mutta voit tietenkin säilyttää siinä myös mitä tahansa muita tikkasarjoja.

Elektronisen tikkataulun Karella CB-90 mitat ovat 58 x 49 x 7cm suljettuna ja 58 x 100 x 7cm avattuna. Paino on 5kg.

Huomautus: Käyttöohjeet saatavilla vain englanniksi!

  • Brand
  • Samanaikaisten Pelaajien Määrä 16 persons
  • Pelien Määrä 38 kpl
  • Kaapilla Kyllä