Kuntoiluvälineet

Älä koskaan hanki huonolaatuisia harjoitusvälineitä! Pyrimme siihen, että meillä on mahdollisimman laaja ja hyvä harjoitusvälineiden valikoima. On tärkeää, että kuntolaitteesi ovat toimivia ja laadukkaita, jotta sinulla on hyvä fiilis treenata harjoitusvälineilläsi. Meillä on harjoitusvälineitä kaikissa hintaluokissa ja laatutasoissa.
Lue lisää
Lajittele:

Kotiharjoitteluvälineet

Apuls.dk:sta löydät Tanskan parhaan valikoiman kuntoiluvälineitä useissa eri hintaluokissa. Apuls.dk:lla on Tanskan suurin valikoima kuntolaitteita kotiharjoitteluun, ja lisäksi meillä on myös kuntokeskuksissa käytettäviä kuntolaitteita. Laitevalikoimamme kattaa laajan valikoiman, mutta yhteistä niille kaikille on, että laatu on hyväksytty. 

Jos haluat aloittaa harjoittelun, olet tullut oikeaan paikkaan. Valikoimamme on laaja, ja meillä on laitteita kaikkiin harjoituksiin, joita voit tehdä. Kuntosaliharjoittelu kotona voi olla hyvä idea, jos haluat pysyä terveenä - ja kotiharjoittelu on helppo sovittaa arkeen.

Tanskan halvimmat kuntolaitteet

Hintamme voivat pysyä markkinoiden halvimpien kanssa, mutta periaatteemme on, että emme myy huonokuntoisia laitteita. Emme siis käsittele halvimpia kuntolaitteita. Pyrimme hyvään omatuntoon, kun myymme kuntolaitteita.

Tämä ei tarkoita sitä, etteikö meillä olisi myös halvimmat laitteet, koska meillä on. Testaamme aina tuotteemme, ja jos löydämme tuotteen, joka ei täytä vaatimuksiamme, poistamme sen mallistostamme. Siksi on aina tärkeää, että otat meihin yhteyttä, jos kuntolaitteissa ilmenee ongelmia. Haluamme, että kuntolaitteemme ovat huippuluokkaa!

Täällä sivustolla voit esim. Tutustu laajaan valikoimaamme käsipainot, kettlebells, harjoittelujouset, harjoittelupallot, ja paljon muuta! 

Professionaaliset koulutuslaitteet

Kotikäyttöön tarkoitettujen kuntolaitteiden lisäksi meillä on myös laaja valikoima ammattikäyttöön tarkoitettuja kuntolaitteita. Kuntokeskukset ostavat usein tällaisia laitteita, mutta myös monet yksityishenkilöt hankkivat itselleen tämän hintaluokan kuntolaitteita. Se on tietysti kalliimpi kuntoiluväline, mutta saat myös vastaavaa laatua.

Laadukkaat harjoitusvälineet ovat avainsana, kun puhutaan ammattimaisista kuntolaitteista. Laadukkaiden kuntolaitteiden kulmakivi on, että ne kestävät käyttöä. Sen on kestettävä paljon ja kovaa käyttöä. Kuntosalin käyttäjät eivät ota laitteita huomioon, ja siksi laatu on siellä, missä se on. Laatu on huippuluokkaa.

Voimaharjoitteluvälineet

Tiheästi kun puhumme kuntoiluvälineistä, puhumme voimaharjoittelun yhteydessä. Voimaharjoittelu on kuntoilun kulmakivi, ja meidän kaikkien tulisi ottaa se huomioon jokapäiväisessä elämässämme. Voimaharjoittelu auttaa antamaan kehollesi terveen asenteen ja luo tarvittavaa terveyttä. Etenkin, jos treenaa kunnolla ja oikeilla välineillä.

Voimaharjoittelu voi olla monenlaista, ja sitä on tarjolla kaikille tasoille. Useimmat ihmiset ajattelevat raskaita painoja, kun puhumme voimaharjoittelusta. Näin ei kuitenkaan ole. Itse asiassa voimaharjoittelu on osa kaikenlaista harjoittelua. Jopa kuntoutus on voimaharjoittelua, vain hieman kevyemmillä harjoituksilla. Voimaharjoitteluvälineet ovat kuitenkin aina välttämättömiä.

Kuntoutuslaitteet kuntoutukseen

Kun puhumme kuntoutuksen harjoitteluvälineistä, meidän on usein tarkasteltava pienempiä laitteita. On olemassa paljon harjoituslaitteita, jotka ovat todella hyviä vamman jälkeiseen kuntoutukseen. Jos sinulla on ongelmia sormiesi kanssa, suosittelemme käyttämään tämäntyyppiseen harjoitteluun soveltuvia harjoituslaitteita. Harjoitusvälineiden tulee olla tarpeeseen sopivia.

Vamman sattuessa on ensimmäiseksi otettava yhteyttä alan asiantuntijaan tai fysioterapeuttiin. Kun olet kuullut kuntoutusvaihtoehdoistasi ja käyttämistäsi laitteista, ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin autamme sinua löytämään oikeat harjoitteluvälineet.

Laadukkaat ja edulliset harjoitusvälineet

Farmikuntolaitteet ovat erittäin muodikkaita, ja me yritämme antaa niille ylimääräistä tasoa. Lisäämällä laatua samaan hintaan. Tämä auttaa antamaan sinulle loistavan kokemuksen kuntolaitteistasi, ja varmistamme aina, että seuraamme sinua tilauksesi ja kysymyksesi kanssa. Meiltä löydät erittäin edulliset harjoitusvälineet, mutta laatu on aina hyvä.

Treeni- ja kuntolaitteet kaikilta tunnetuilta tuotemerkeiltä

Varmennamme aina, että meillä on koulutusvälineitä tutuilta tuotemerkeiltä. Näin voit pysyä yhteydessä sivustoon ja löytää juuri etsimäsi harjoitusvälineet. Usein olet nähnyt kuntosalilla joitakin harjoituslaitteita, joiden kanssa olet nauttinut treenaamisesta. Varmistamme, että voit ostaa tunnettuja tuotemerkkejä, jotta voit ottaa treenin mukaasi kotiin.

Fitness-työkalut

Kuntolaitteet eivät ole uusi ilmiö. Ajan myötä monet kuntolaitteet ovat kokeneet jälleen kukoistuksen. Lajit muuttuvat koko ajan, ja näemme usein, että hyvin vanhat kuntoiluvälineet lanseerataan uudelleen vuosien tauon jälkeen. Tämä tullaan näkemään aina, sillä vanhoina hyvinä aikoina oli paljon hienoja liikuntavälineitä.

Aiemmin kuntoiluvälineet tunnettiin yleisemmin nimellä kuntolaitteet, koska niitä käytettiin usein yhdessä jonkin muun laitteen kanssa. Tanssisormukset tai vastaavat. Nykyään keskitytään enemmän yksittäisiin harjoituslaitteisiin, ja saamme laadukkaita tuotteita, jotka voivat antaa sinulle erittäin tehokkaan harjoittelun.

Kuntoa kuntoon Apuls.dk:n kuntolaitteilla

Jos haluat pudottaa muutaman kilon, meillä on laitteet, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Lisäksi opastamme sinua aina , jotta saat täyden hyödyn kuntolaitteiden mahdollisuuksista. Varmistamme, että kirjoitamme mahdollisimman paljon päivämääriä kuntotuotteista ja muuten olemme valmiita puhelimessa opastamaan.

Oikeilla harjoituksilla ja oikeilla liikuntavälineillä on mahdollista laihtua paljon. Jos haluat päästä hyvään alkuun, suosittelemme, että laadit koulutusohjelman. Sen tulisi koostua useista eri harjoituksista riippuen siitä, mitä haluat harjoitella. On tärkeää saada koko keho pyöristymään, jotta ryhti ei tule huonoksi.

Luotamme helposti yksinkertaisen koulutusohjelman yhdessä kanssasi, ja voit kehittää koulutusohjelmaasi edelleen. Internetissä on paljon inspiraatiota, mutta sinun on myös oltava varovainen sen kanssa, mitä löydät. On myös paljon huonoja oppaita.

Suosittelemme, että teet jokaiselle harjoitusohjelmalle 6 tai 12 viikon suunnitelman. Jokaista harjoitusta on harjoiteltava, ja siksi on tärkeää, että aloitat kevyellä painolla ja nostat painoa, kun olet harjoitellut harjoitusta. Esimerkiksi 6 viikon suunnitelman viikot voisivat näyttää seuraavalta:

-        Viikko 1: 5 erilaista harjoitusta 3 sarjaa kutakin harjoitusta kohden. Jokaisessa sarjassa voi olla 10 toistoa.

-        Viikko 2: Samat harjoitukset 3 sarjaa kutakin harjoitusta kohden. Jokaisessa sarjassa voi olla 10 toistoa.

-        Viikko 3: Samat harjoitukset 4 sarjaa kutakin harjoitusta kohden. Jokaisessa sarjassa voi olla 7 toistoa.

-         Viikko 4: Samat harjoitukset 4 sarjaa kutakin harjoitusta kohden. Jokaisessa sarjassa voi olla 7 toistoa.

-         Viikko 5: Samat harjoitukset 5 sarjaa kutakin harjoitusta kohden. Jokaisessa sarjassa voi olla 5 toistoa.

-         Viikko 6: Samat harjoitukset 5 sarjaa kutakin harjoitusta kohden. Jokaisessa sarjassa voi olla 5 toistoa.

Kuten näet, toistojen määrä vähenee ja sarjat kasvavat. Tämä tarkoittaa, että sinun on myös lisättävä painoa.

Löydä lisää inspiraatiota harjoitteluun blogistamme

Kuntoa kotona harjoituslaitteilla

Älä ajattele harjoittelua lyhyen aikavälin projektina vaan pikemminkin elämäntapamuutoksena. Se on myös yksi syy siihen, miksi kuntoilulaitteet kannattaa tuoda olohuoneeseen. Treenaa samalla, kun katsot televisiota tai odotat perunoiden kiehumista. Suuri osa laitteistamme auttaa myös tekemään siivouksesta tehokkaan harjoittelun.

Katso laaja valikoima halpoja ja laadukkaita treenivälineitä ja inspiroidu.

Katso laaja valikoima halpoja ja laadukkaita treenivälineitä ja inspiroidu.

Apuls.dk:ssa meillä on myös laaja valikoima jännittäviä treenilaitteita, joista saat lisää inspiraatiota harjoitteluun!  Ks. esim. monet soutulaitteet, juoksumatot, kuntopyörät ja paljon muuta tällä sivulla