Kuntoiluvälineet

Älä koskaan hanki huonolaatuisia harjoitusvälineitä! Pyrimme siihen, että meillä on mahdollisimman laaja ja hyvä harjoitusvälineiden valikoima. On tärkeää, että kuntolaitteesi ovat toimivia ja laadukkaita, jotta sinulla on hyvä fiilis treenata harjoitusvälineilläsi. Meillä on harjoitusvälineitä kaikissa hintaluokissa ja laatutasoissa.
Lue lisää
Lajittele:

Kotiharjoitteluvälineet

Apuls.fi tarjoaa Suomen parhaan valikoiman kuntoiluvälineitä jokaisen kotikuntoilijan makuun.

Tanskassa sijaitsevalla Apulsilla on yksi Pohjoismaiden suurimmista valikoimista korkealaatuisia kuntolaitteita kotiharjoitteluun. Sen lisäksi markkinoimme myös ammattitason kuntolaitteita kuntokeskuksille ja kuntosaleille.

Jos haluat aloittaa kotiharjoittelun, olet tullut oikeaan paikkaan. Laajasta valikoimastamme löytyy tarvitsemasi kuntolaitteet juuri niihin harjoituksiin, joita haluat tehdä. Säännöllinen kotikuntoilu ylläpitää terveyttäsi ja on helppo sovittaa arkeen.

Suomen edullisimmat kuntolaitteet

Voimme hyvällä omatunnolla esitellä Suomen edullisimmat kuntolaitteet laadusta tinkimättä. Kaikki tuotteemme ovat testattuja ja täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme.

Siksi on tärkeää, että otat meihin aina heti yhteyttä, jos kuntolaitteissasi ilmenee ongelmia.

Tutustu sivustomme monipuoliseen valikoimaamme, josta löytyy mm. käsipainot, kahvakuulat, harjoittelujouset, harjoittelupallot ja paljon muuta!

Ammattitason koulutuslaitteet

Kotikäyttöön tarkoitettujen kuntolaitteiden lisäksi meillä on myös laaja valikoima ammattikäyttöön tarkoitettuja kuntolaitteita. Kuntokeskukset ostavat usein tällaisia laitteita, mutta myös monet yksityishenkilöt hankkivat itselleen tämän hintaluokan kuntolaitteita, joiden laatu vastaavasti on korkeampi.

Laadukkaat harjoitusvälineet ovat avainsana, kun puhutaan ammattimaisista kuntolaitteista. Laadukkaiden kuntolaitteiden kulmakivi on, että ne kestävät käyttöä. Kuntolaitteiden on kestettävä paljon ja kovaa käyttöä kuntosalin monien kuntoilijoiden käytössä, ja siksi laitteiden on oltava huippuluokkaa.

Voimaharjoitteluvälineet

Voimaharjoittelu on kuntoilun kulmakivi, ja meidän kaikkien tulisi ottaa se huomioon jokapäiväisessä elämässämme. Voimaharjoittelu antaa kehollesi terveen asenteen ja ylläpitää terveyttäsi. Etenkin, jos treenaa oikein ja oikeilla välineillä.

Voimaharjoittelu on monipuolista kuntoilua, jota voi harrastaa kaikilla tasoilla. Ja se on muutakin kuin raskaita painoja. Itse asiassa voimaharjoittelu on osa kaikenlaista harjoittelua. Jopa kuntoutus on voimaharjoittelua, vain hieman kevyemmillä harjoituksilla.

Kuntoutuslaitteet kuntoutukseen

Kuntoutuksen harjoitteluvälineisiin kuuluu usein pienempiä laitteita. On olemassa paljon harjoituslaitteita, jotka ovat todella hyviä vamman jälkeiseen kuntoutukseen. Esimerkiksi sormien kuntouttamiseen suosittelemme käyttämään tämäntyyppiseen harjoitteluun soveltuvia harjoituslaitteita. Harjoitusvälineiden tulee olla jokaiseen tarpeeseen sopivia.

Vamman sattuessa on ensimmäiseksi otettava yhteyttä alan asiantuntijaan tai fysioterapeuttiin. Kun olet kuullut kuntoutusvaihtoehdoistasi ja kuntoutukseesi suositeltavista laitteista, ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin autamme sinua löytämään oikeat harjoitteluvälineet.

Edulliset harjoitusvälineet laadusta tinkkimättä

Edullisemmat kuntolaitteet ovat erittäin suosittuja, ja siksi annamme tämän hintaluokan tuotteille enemmän laatua samaan hintaan, jotta saisit aina loistavan kokemuksen kuntolaitteistasi. Sen lisäksi asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua tilauksesi ja kysymyksesi kanssa. Meiltä löydät erittäin edulliset harjoitusvälineet, laadusta tinkimättä.

Kuntolaitteet kaikilta tunnetuilta tuotemerkeiltä

Varmistamme aina, että löydät verkkokaupastamme tunnettujen tuotemerkkien kuntovälineitä. Myös monien kuntosalien harjoituslaitteet, joiden kanssa olet nauttinut treenaamisesta löytyvät laajasta valioimastamme.

Harjoitusvälineet

Harjoitusvälineet eivät ole mikään uusi ilmiö. Monet käytöstä unohtuneet harjoitusvälineet ovat ajan myötä jälleen kokeneet kukoistuksen. Lajit muuttuvat koko ajan, ja usein hyvinkin vanhat harjoitusvälineet otetaan uudelleen käyttöön vuosien tauon jälkeen. Se ei ole ihme, sillä vanhoina hyvinä aikoina olikin paljon hienoja harjoitusvälineitä!

Aiemmin harjoituslaitteet tunnettiin yleisemmin nimellä harjoitusvälineet, koska niitä käytettiin usein yhdessä jonkin muun laitteen kanssa. Nykyään keskitytään enemmän yksittäisiin harjoitusvälineisiin, mikä takaa tuotteiden korkean laadun ja sinulle erittäin tehokkaan harjoittelun.

Kuntoa kuntoon Apuls-kuntolaitteilla

Jos haluat pudottaa muutaman kilon, meillä on laitteet, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Lisäksi opastamme sinua aina, jotta saat täyden hyödyn kuntolaitteiden mahdollisuuksista. Tuotekuvaukset ovat yksityiskohtaisia ja asiakaspalvelumme ovat aina valmiina auttamaan sinua juuri sinulle sopivan kuntolaitteen valitsemisessa.

Oikeilla harjoituksilla ja harjoitusvälineillä tavoitat helposti ihannepainosi. Jos haluat päästä hyvään alkuun, suosittelemme, että laadit itsellesi treeniohjelman. Sen tulisi koostua useista eri harjoituksista tavoitteestasi riippuen. Muista, että on tärkeää harjoittaa koko kehoa, jotta ryhtisi ei tulisi huonoksi.

Suunnittelemme mielellämme sinulle yksinkertaisen treeniohjelman kanssasi. Internetistä löytyy paljon inspiraatiota, mutta muista, että juuri sinun tarpeisiisi sopiva treeniohjelma usein edellyttää alan asiantuntijaa toivotun tavoitteen saavuttamiseksi.

Suosittelemme, että teet jokaiselle treeniohjelmalle 6 tai 12 viikon suunnitelman. Jokaista harjoitusta on harjoiteltava, ja siksi on tärkeää, että aloitat kevyellä painolla ja nostat painoa, kun olet harjoitellut harjoitusta.

Esimerkiksi 6 viikon treeniohjelman harjoitusviikot voisivat näyttää seuraavalta:

- Viikko 1: 5 erilaista harjoitusta 3 sarjaa per harjoitus / 10 toistoa per sarja
- Viikko 2: Samat harjoitukset 3 sarjaa per harjoitus / 10 toistoa per sarja
- Viikko 3: Samat harjoitukset 4 sarjaa per harjoitus / 7 toistoa per sarja
- Viikko 4: Samat harjoitukset 4 sarjaa per harjoitus / 7 toistoa per sarja
- Viikko 5: Samat harjoitukset 5 sarjaa per harjoitus / 5 toistoa per sarja
- Viikko 6: Samat harjoitukset 5 sarjaa per harjoitus / 5 toistoa per sarja

Kuten näet, toistojen määrä vähenee ja sarjojen määrä kasvaa samalla, kun harjoituksiin myös lisätään painoa.

öydä lisää inspiraatiota harjoitteluun blogistamme

Kuntoa kotiharjoituslaitteilla

Älä ajattele harjoittelua lyhyen aikavälin projektina vaan pikemminkin elämäntapamuutoksena. Se on myös yksi syy siihen, miksi kuntoilulaitteet kannattaa tuoda olohuoneeseen. Treenaa samalla, kun katsot televisiota tai odotat perunoiden kiehumista. Siivoamisestakin tulee nyt tehokkaampaa säännöllisen kotiharjoittelun ansiosta!

Katso laaja valikoima halpoja ja laadukkaita harjoitteluvälineitä ja inspiroidu.

Verkkokaupastamme löytyy myös laaja valikoima jännittäviä harjoittelulaitteita, joista saat lisää inspiraatiota harjoitteluun! Esimerkiksi monet soutulaitteet, juoksumatot, kuntopyörät ja monia muita tuotteita.