Odin B800 Bluetooth Kuntopyörä

626.9999996399999   939.99999984
Varastossa (toimitus 2–6 päivää)

Odin kuntopyörä, jossa on monia vaihtoehtoja, sopii hyvin laajalle kohderyhmälle. Ennen kaikkea Odin B800 -kuntoilupyörä on rakennettu tukevan rakenteen varaan. Tämä auttaa antamaan kuntopyörälle vakautta ja mahdollistaa sen, että käyttäjän enimmäispaino on 150 kg. Maksimikäyttäjäpainosta hyötyvät kaikki, vaikka painaisitkin vain 60 kg - korkea 150 kg:n maksimikäyttäjäpaino antaa sinulle vakaan kuntopyörän, joka on todella hyvä lähtökohta tehokkaan harjoittelun saavuttamiseen.

Aikaystävällinen kuntopyörä:Jos etsit kuntopyörää, joka on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen, olet tullut oikean tuotteen pariin. Odin B800 -kuntopyörä tarjoaa matalan askelmitan kuntopyörän, jossa on käyttäjäystävälliset näyttöpainikkeet. Näyttöpainikkeet ovat kooltaan 3,5 x 2 cm, ja niissä on suuret kuvat painikkeen toiminnasta. Tämä tekee tietokoneesta erityisen käyttäjäystävällisen verrattuna muihin markkinoilla oleviin kuntopyöriin.

On lisäksi tärkeää valita kuntopyörä, jossa on matala askelmerkintäkorkeus (22 cm), sillä korkeammalla askelmerkintäkorkeudella varustettuun kuntopyörään voi olla hankalaa nousta. Tästä on etua myös esimerkiksi kuntoutuksessa. Jos sinulla on esimerkiksi loukkaantunut jalka, jota on treenattava uudelleen, on suuri etu, että sinun ei tarvitse ylikuormittaa jalkaa noustessasi. Odin B800 -kuntopyörä on mietitty yksityiskohtaisesti ja tarjoaa paljon ekstraa rahoilleen.

Bluetooth:Tämä B800-malli on varustettu Bluetoothilla, joten voit helposti yhdistää tabletin (ipad tai android) sekä matkapuhelimen pyörään. Tämä antaa sinulle loistavia vaihtoehtoja koulutusohjelmia, tilastoja ja paljon muuta varten.

Monet säätömahdollisuudet:Hyvän kuntopyörän ainutlaatuinen ominaisuus on se, että satulan ja ohjaustangon säätömahdollisuuksia on monia. Kaikissa kuntopyörissä ei ole mahdollisuutta säätää ohjaustankoa, mutta Odin B800 -kuntopyörässä on. Sinulla on mahdollisuus harjoitella pystyasennossa, mutta sinulla on myös mahdollisuus harjoitella hyvässä eteenpäin kallistuneessa asennossa, joka on hyvin samanlainen kuin triathlon-ohjaustangon harjoittelukulma. Tämä on ODIN B8 -kuntoilupyörän hieno ominaisuus, sillä sinulla on mahdollisuus ottaa lempeä selkäasento ja sinulla on myös mahdollisuus tehdä tehokas harjoitusasento korkean suorituskyvyn harjoittelua varten.

Käyttötangon säätämisen lisäksi sinulla on myös mahdollisuus säätää satulaa kaikkiin mahdollisiin suuntiin - näin voit säätää tämän kuntopyörän 100-prosenttisesti tarpeidesi tai toiveidesi mukaan. Kun satulan korkeus on jopa 102 cm, jopa 200 cm pitkillä ihmisillä on mahdollisuus saavuttaa hyvä harjoitusasento. Satulan korkeus voi laskea jopa 82 cm:iin, mikä mahdollistaa myös lasten harjoittelun tällä Odin B800 -kuntopyörällä.

Satulan asennon yksilöllinen säätö: satulan korkeuden lisäksi voit säätää satulaa edestakaisin sekä satulan kulmaa. Kaikki nämä säätömahdollisuudet luovat puitteet todella hyvälle tuotteelle, joka antaa vaativimmillekin käyttäjille hyvän kokemuksen Odin B800 -harjoituspyörän käytöstä.

Tekniset tiedot: Odin B800 -kuntopyörässä on suuri ja erittäin käyttäjäystävällinen tietokone. Koko näyttömoduuli on kooltaan 36 cm x 27 cm, ja siinä on tehokas 5,5 tuuman (12,5 x 6 cm) LCD-näyttö. Tietokone näyttää ajan, sykkeen, nopeuden, kierrokset minuutissa (RPM), matkan, watit, kalorit sekä yleiskatsauksen harjoittelustasi näytön keskellä. Suuren näytön avulla on helppo seurata harjoittelua ja voit asettaa harjoittelun helposti suurilla painikkeilla.

Sinulla on mahdollisuus syöttää painosi ja pituutesi ennen harjoittelua, jotta saat tarkat tiedot harjoittelua varten. Odin B800 -kuntopyörä antaa sinulle paljon tietoa, jonka avulla voit työskennellä ja saada parempia tuloksia.

Tietokoneen päällä on USB-liitin, jota voit käyttää puhelimen tai tabletin lataamiseen treenin aikana. Näin voit katsoa elokuvaa tai vastaavaa samalla kun harjoittelet. Tämä lisää monien liikuntamotivaatiota, ja se on loistava vaihtoehto kuntopyörään, vaikka et ajattelisikaan, että se on tällä hetkellä tarpeesi.

Odin B800 -kuntoilupyörässä on 19 cm:n kampivarsi, joka on ihanteellinen kierre tämän kokoiselle kuntopyörälle. Lisäksi Odin B800 -kuntoilupyörän voimanlähteenä on hihnakäyttö, joka on tuttu myös spinning-pyöristä. Tämä on merkki harjoituskoneesi laadusta ja kestävyydestä.

Erittäin mukava kuntopyörä: Odin B800 -kuntoilupyörässä on suuri pehmeä satula, joka antaa sinulle maksimaalisen mukavuuden harjoittelun aikana. Kun harjoittelet kuntopyörällä, on tärkeää, että pääpaino on mukavuudessa. Tämän kuntopyörän mukana saat 25 x 28 cm:n satulan, jossa on myös erittäin paksu istuintyyny, jossa on 2 cm:n vaahtomuovityyny. Täydellinen tasapaino kovuuden ja pehmeyden välillä, mikä antaa sinulle suuren mukavuuden ja mahdollisuuden korkeaan suorituskykyyn harjoittelun aikana. Yksityiskohdat on mietitty.

Mukavan satulan lisäksi on tärkeää tarkastella myös poljinkenkiä. Vahva jalkajänne ja poljinkenkä, jossa on suuri kulutuspinta, ovat tässä yhteydessä tärkeitä - Odin B800 -kuntoilupyörässä saat molemmat. Saat poljinkengän, jossa on useita säätömahdollisuuksia, joten saat sen sopimaan jalkaasi riippumatta siitä, harjoitteletko kenkien kanssa vai ilman kenkiä, onko sinulla isot vai pienet jalat. Lisäominaisuutena on myös se, että poljinkenkä asettuu automaattisesti pystyasentoon. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käyttää turhaa aikaa ja harmia jalkojesi saamiseen tähän poljinkenkään.

Käytännöllisiä tietoja Odin B800 -kuntopyörästä:

Voit siirtää tätä kuntopyörää helposti ympäri taloa, sillä siinä on tukevat kuljetuspyörät. Näin voit helposti siirtää Odin B800 -kuntopyörän televisioon tai muuhun haluamaasi paikkaan, jossa voit harrastaa liikuntaa. Monet suosivat tämäntyyppisiä kuljetuspyöriä, koska voit säilyttää kuntopyörää, kun et käytä sitä. Siksi on hyvä antaa etusija hyville kuljetuspyörille.

Kun vastaanotat Odin B800 -kuntopyöräsi, saat sen pahvilaatikossa, jonka mitat ovat 103 x 32,5 x 63,5 cm ja paino 39,5 kg. Laatikosta löydät myös työkalut uuden kuntopyöräsi kokoamiseen.

Kokonaiskunnossaan Odin B800 kuntopyörän mitat ovat 107 x 57 x 150cm ja se painaa 34.7kg.

Pyörä on hyvässä kunnossa.

Englanninkielinen käyttöopas:Odin B800 -kuntopyörän mukana toimitetaan tanskalainen ja englanninkielinen käyttöopas.

Tiedot:

Tabletin tai puhelimen pidike

Satulan korkeuden säätö: 82cm - 102cm

Kahvan säätäminen

Kuljetuspyörät

Säädettävät poljinkengät, joissa on suuri kulutuspinta-ala 16cm x 12cm - Itsesäätyvät polkimet: polkimet kääntyvät automaattisesti oikealle ja ovat käyttövalmiit.

Satulan säätö - 8cm edestakaisin

Näyttömoduulin mitat: 36 x 27 - 5.5'' (12.5 x 6cm) LCD-näytöllä: näyttää ajan, sykkeen, nopeuden, kierrokset minuutissa (RPM), matkan, watit, kalorit sekä yleiskatsauksen harjoituksesta.

Käyttäjäystävälliset painikkeet, joiden koko on 3,5 x 2cm

Satulan ja ohjaustangon välisen etäisyyden säätö: 40cm - 48cm

Sisäänrakennettu USB-laturi puhelimelle ja tabletille

Kiipeilykorkeus 22cm (Sopii kävelyvaikeuksista kärsiville)

Suuri 25cm x 28cm satula, jossa 2cm vaahtomuovipehmuste lisää mukavuutta

19cm nosturivarsi

Ajojärjestelmä: jarru

 • Brand
 • Bluetooth (tabletti- Ja älypuhelinyhteys) Kyllä
 • Jarrutusjärjestelmä Sähkömagneettinen jarru
 • Computer data 5.5'' LCD screen: Shows Time, Heart rate, Speed, RPM (Rounds Per Minute), Distance, Watt, Calories, and an overview of your training.
 • Mitat 107 x 57 x 150 cm
 • Dimensioner (emballage) 103 x 32,5 x 63,5 cm - 39,5 kg
 • Vapaa pyörä Kyllä
 • Nousukorkeus Erittäin matala
 • Vastuksen Säätö Sähköinen
 • Kinomap app Yes
 • Käyttäjän Enimmäispaino 150 kg
 • Vastustasot 1 - 16
 • Sykemittari Rannesykemittari
 • Vauhtipyörä 10 kg
 • Kuljetuspyörät Kyllä
 • Harjoitusohjelmat 15 kpl
 • Paino 34,7 kg
 • Watt-toiminto Kyllä
 • Watt-suorituskyky 10 - 350 watts