Odin S800 Spinningpyörä

375.99999943999995   941.0000003199999
Varastossa (toimitus 2–6 päivää)

Odinin spinning-pyörä, jossa on monia säätömahdollisuuksia. Tämä spinning-pyörä on suunnattu laajalle kohderyhmälle, ja se sopii hyvin kotitreeniksi mihin tahansa kotiin. Jos etsit spinning-pyörää, jolla voit tuoda spinning-tunnin olohuoneeseesi, olet löytänyt oikean mallin. Kun käyttäjän enimmäispaino on 150 kg, saat erittäin vakaan spinning-pyörän, joka korvaa hyvin kaikki kuntosalilla kokeilemasi pyörät. Vaikka et painaisikaan lähellekään 150 kiloa, voit silti hyötyä spinningpyörästä, jonka käyttäjän enimmäispaino on 150 kiloa. Se on vakaampi kuin pyörä, johon mahtuu vain 120 kg. Odin S800 Spinning Bike on vakaa spinningpyörä, jossa on samat toiminnot kuin kuntosalin spinningpyörissä. Samaa laatua ei kuitenkaan kannata odottaa 100-prosenttisesti samanlaisena, sillä hintaeroa on vielä paljon näihin keskipyöriin asti.

Spinning-pyörä kotiin:Jos haluat säästää aikaa arjessa, tämä Odin S800 Spinning-pyörä on loistava valinta kotiharjoitteluun. Tuomalla spinning-pyörän olohuoneeseesi sinulla on nyt mahdollisuus käyttää aikaasi tehokkaammin. Sinun ei enää tarvitse mennä kuntosalille ja takaisin, joten säästät paljon kuljetusaikaa, jonka voit käyttää sen sijaan harjoitteluun.

Jotkut ihmiset päättävät olla hankkimatta kotonaan kuntoilulaitetta, koska he ajattelevat sen vievän liikaa tilaa. Tämän Odin S800 -pyörän mitat ovat vain 123 x 54 x 115 cm, ja siinä on kuljetuspyörät, joten voit siirtää sitä helposti ennen ja jälkeen harjoituksen. Huomaat, että voit helposti siirtää tätä spinning-pyörää huoneesta toiseen, jos haluat pakata sen pois tai jos sinulla on eri huoneita, joissa haluat treenata.

Tekniset tiedot Odin S800 Spinning Bike -pyörästä:Spinning-pyörä, jossa on 22 kg:n vauhtipyörä - antaa sinulle mukavan ja luonnollisen kierteen. Vastus toimii portaattomalla säädöllä, joka on samanlainen kuin kuntosalin spinning-pyörissä. Lisäksi saat spinning-pyörän, jossa on hihnaveto, mikä lisää myös mukavaa kierrettä. Hihnakäyttöjärjestelmä on tekniikka, joka tunnetaan monista muista luotettavista koneista. Kaikki tämä hieno tekniikka on yhdistetty yhteen kuntoilulaitteeseen, jonka kokonaispaino on 42 kg, mikä kertoo osaltaan siitä, että laatu on kunnossa.

Hyvän teknisen spinning-pyörän lisäksi saat myös tietokoneen, joka näyttää sinulle kaiken tarvittavan. Monissa nykypäivän spinning-pyörissä ei ole pyörätietokonetta, mutta tässä Odin S800 Spinning Bike -pyörässä on älykäs ja kompakti tietokone, joka pitää sinut ajan tasalla ajasta, etäisyydestä, nopeudesta, kaloreista ja sykkeestä. Pulssi on helppo mitata pitämällä käsiäsi ohjaustangossa olevissa kahdessa käsipulssimittarissa. Pian sen jälkeen sykkeesi näkyy näytössä. Sykkeellä on merkitystä spinning-pyörällä harjoittelussa, sillä on hyvä treenata syketavoitteiden mukaan. Tämä tarkoittaa, että saat saavutettuasi tietyn sykkeen sykkeen harjoittelun aikana. Yritä saada sykkeesi nousemaan useita kertoja treenin aikana.

Saat lisäksi mukavan mittarin siitä, kuinka kauan olet treenannut ja kuinka pitkälle olet pyöräillyt. Nopeus on myös todella hyvä harjoittelun lähtökohta, sillä pienen harjoittelun jälkeen tiedät, mihin sykkeesi päätyy eri nopeuksilla. Tämä voi olla vähemmän häiritsevää harjoittelussa, koska sinun ei tarvitse siirtää käsiäsi ohjaustangosta. Lopussa saat koko harjoittelun kokonaiskalorikulutuksen, joten voit poistua spinningpyörästä ylpeänä ja todisteena sinnikkyydestäsi.

Kannattimen pituus on 20,5cm ja se tarjoaa hyvän tehokkaan kierteen pituuden.

Kannattimen pituus on 20,5cm.

Spinning-pyörä, jossa on monia säätömahdollisuuksia:Pyörän tärkein ominaisuus on säätömahdollisuudet. Olemme kaikki erilaisia, ja siksi tarvitsemme kaikki yksilölliset asetukset harjoituskoneillemme. Tämä Odin S800 Spinning-pyörä antaa sinulle runsaasti mahdollisuuksia säätää spinning-pyöräsi 100-prosenttisesti sinulle ja harjoittelullesi sopivaksi. Ensinnäkin sinulla on mahdollisuus säätää istuintolppaa: 9-portainen pystysuora säätö 80-100 cm. Tämä on suuri etu, sillä koko perhe voi hyötyä tästä harjoittelulaitteesta, mikä tekee harjoittelusta hieman hauskempaa.

Tällöin on tärkeää, että satulan etäisyyttä ohjaustankoon voidaan säätää. Tässä on hyvä portaaton säätö, jossa on hienojakoiset merkinnät, jotka mahdollistavat edellisen säädön muistamisen. Satulan säätö antaa 6 merkkiä vaakasuuntaista säätöä varten 0 - 7 cm:n välillä. Itse satulassa on myös mahdollisuus säätää kulma mieleisekseen.

Satulan leveys on 15 cm ja pituus 26 cm. Se on klassinen spinningpyörän satula, jossa on hyvä pehmuste, joka ei ole liian pehmeä, mutta ei myöskään liian luja. Lisäksi satulassa on reikä satulan keskellä, jotta keskikappaleen rasitus olisi mahdollisimman pieni.

Jatkossa on myös tärkeää, että ohjaustanko on säädettävissä: tämän Odin S800 spinning-pyörän ohjaustangossa on hyvä pystysuuntainen säätö, joka on 6 askelta 90-103 cm:n välillä. Tämä vaihejako helpottaa asetusten muistamista edellisestä harjoituksesta, jos samalla spinningpyörällä harjoittelee useita käyttäjiä. Lisäksi ohjaustangon vaakasuora säätö on erittäin hyvä 0-6,5 cm. Itse ohjaustangon leveys on 49 cm ja pituus 36 cm. Ohjaustanko tarjoaa monia vaihtoehtoja eri käsiasennoille, mikä on todella hyvä spinning-harjoittelun kannalta. Sinulla on monia käsiasentovaihtoehtoja, ajoitpa sitten aggressiivisesti tai pystyasennossa. Lisäksi sinulla on erittäin hyvä kosketus ohjaustankoon, kun nouset polkimille.

Kaiken kaikkiaan satulassa ja ohjaustangossa on monia säätömahdollisuuksia. Satulan ja ohjaustangon väliä voi säätää 68 - 81 cm, mikä tarjoaa tilaa pitkille ja lyhyille ihmisille tässä Odin S800 spinning-pyörässä.

Käytännöllisiä tietoja Odin S800 Spinning-pyörästä:Kun saat uuden spinning-pyöräsi, saat sen laatikossa, jonka mitat ovat 108 x 19,5 x 84 cm ja laatikko painaa 47 kg. On siis hyvä olla 2, kun vastaanotat ja keräät tämän spinning-pyörän. Muuten se voi olla raskas tehtävä yhdelle henkilölle yksin. Kun olet koonnut uuden Odin S800 -spinningpyöräsi, sinulla on hieno mahdollisuus siirtää pyörää huoneesta toiseen, sillä siinä on kaksi vahvaa kuljetuspyörää. Tämä tekee spinning-pyörän omistamisesta helppoa, sillä voit istua television edessä, kun haluat harrastaa liikuntaa, mutta voit myös siirtää sen pois, kun sinulla on vieraita.

Odin S800 Spinning Bike -pyörässä on 44 cm:n sisääntulo, joten siihen on helppo nousta ja siitä on helppo nousta.

Pyörä on helppo käyttää.

Tämän Odin S800 spinning-pyörän mukana toimitetut polkimet eivät ole klikkauspolkimia, mutta klikkauspolkimet on mahdollista ostaa. Mukana toimitetuissa polkimissa on kätevä säädettävä kärjen suojus, jonka avulla polkimet voidaan säätää niin, että ne sopivat hyvin kenkiin, joilla treenaat.

Odin S800 Spinning-pyörän tiedot:

Liikkuva pyörä: 22kg

Jarrutus

Paino: 42kg

Pyörän mitat kokonaisuudessaan: 123 x 54 x 115cm - 42kg

Tietokone: aika, matka, nopeus, kalorit, syke

Käyttäjän enimmäispaino: 150kg

Pakkaus: 108 x 19.5 x 84cm - 47kg

Kuljetuspyörät

Satula: 15 x 26cm, jossa on hyvät pehmusteet satulan takaosassa ja reikä keskellä keskikappaletta varten. Mukava ratsastussatula.

Istuintolpan säätö: 9-portainen pystysuora säätö 80 - 100cm

Satulan säätö: 6 portainen vaakasuora säätö 0 - 7cm

Lineaarinen ohjaustangon säätö - 6 portainen säätö 90 - 103cm

Ohjaustangon käsisäätö 0 - 6,5cm

Joustin: 49cm leveä, jossa on mahdollisuus moniin käsiasentoihin. Ohjaustangon pituus on 36cm.

Satulan ja ohjaustangon välinen etäisyys (mitattuna satulan takaosasta ohjaustangon ensimmäiseen osaan) 68 - 81cm

Keskikokoinen ja matala sisääntulo 44cm

Kampiosa 20,5cm

Satula, jossa on reikä

Pedaalit: 10 x 7cm säädettävällä varvassuojuksella (SPD click -polkimet ovat lisävaruste)

 • Brand
 • Bluetooth (tabletti- Ja älypuhelinyhteys) Ei
 • Jarrutusjärjestelmä Jarrupalat
 • Computer data Kyllä
 • Mitat 123 x 54 x 115cm
 • Toiminta Hihnaveto
 • Vapaa pyörä Ei
 • Nousukorkeus Keskitaso
 • Vastuksen Säätö Manuaalinen
 • Käyttäjän Enimmäispaino 150 kg
 • Vastuksen Säätö Portaaton
 • Sykemittari Rannesykemittari
 • Vauhtipyörä 22 kg
 • Paino 47 kg
 • Watt-toiminto Ei