Bent-Over Barbell Rows Underhand

Bent-Over Barbell Rows Underhand on harjoitus, joka treenaa koko latissimus dorsi -lihasta (leveä selkälihas), brachialis -lihasta (kyynärvarren lihas, joka taivuttaa kyynärniveltä), brachioradialis -lihasta (kyynärvarren lihas) ja kun puristat lapaluita yhteen liikkeen lopussa, rhomboidei (ovat kaksi lihasta, jotka yhdistävät olkanivelen ja selkärangan) ja trapezius (lihas, joka kulkee kallon takaosasta pystysuoraan alaspäin selkärangan molemmin puolin yhteen viimeisistä rintanikamista)


Ohje Bent-Over Barbell Rows Underhand:

  1. Seiso hieman koukistetuin polvin.
  2. Taivuta vartaloasi eteenpäin noin 45 asteen kulmassa ja pidä selkäsi suorana.
  3. Kiinnitä käsipaino käsien välissä yli olkapään levyisellä otteella ja anna käsivarsien roikkua suoraan alaspäin hartioista
  4. Hengitä sisään, esijännitä vatsalihaksia ja vedä tankoa suoraan ylös, kunnes se koskettaa rintakehääsi
  5. Hengitä ulos ja palaa alkuasentoon

Tärkeää Bent-Over Barbell Rows Underhand: Pidä selkä suorana. 

Faktoja Bent-Over Barbell Rows Underhand: Bent-over-asento treenaa selkärangan pystyttäjiä (ryhmä lihaksia, jotka suoristavat ja kiertävät selkää) isometrisesti.

Hyvä neuvo Bent-Over Barbell Rows Underhand: Bent-over-asennossa treenataan erector spinae -lihaksia (ryhmä lihaksia, jotka suoristavat ja kiertävät selkää) isometrisesti. Voit treenata selän aluetta eri kulmista kokeilemalla otteen leveyttä ja otetta alhaalla tai ylhäällä. Voit myös vaihdella ylävartalosi kallistusta eteenpäin. 

Tämä harjoitus on sekä selkä- että käsivarsiharjoite.

Tämä harjoitus on sekä selkä- että käsivarsiharjoite.