Yritykset

Apulsilla on laaja kokemus kaikenkokoisten kunto- ja kuntoilutilojen suunnittelusta ja rakentamisesta. Toimitamme ammattitason harjoituslaitteita kaupallisiin kuntosaleihin, yrityksille, hotelleille, kouluille ja oppilaitoksille jne. Panostamme paljon ammattimaiseen ja henkilökohtaiseen neuvontaan, jossa tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Olemme aina valmiita auttamaan - kun on kyse vasta perustetusta kuntosalista tai jos tarvitset vain täydennystä koneisiin/laitteisiin.

Yritykset@apuls.fi

Lue lisää
Lajittele:

Pulssin hankinta

Apuls on ammattikäyttöön tarkoitettujen kunto- ja harjoituslaitteiden toimittaja. Meille mikään tehtävä ei ole liian suuri tai liian pieni - olipa kyseessä kaupallinen kuntosali tai pienyritys, pätevät neuvonantajamme ovat aina valmiina auttamaan ja opastamaan. Pidämme erittäin tärkeänä henkilökohtaista ja ammattimaista neuvontaa, jossa asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat aina etusijalla. Emme toimita vain harjoituslaitteita - pyrimme tarjoamaan asiakkaalle kokonaisvaltaisen kokemuksen, joka ylittää tavanomaisen. Meille sparraus ja yhteistyö ovat tärkeitä, ja yhdessä asiakkaan kanssa tärkein tehtävämme on löytää oikea ratkaisu.

Miksi valita Apuls kumppaniksesi?

Apulssissa olemme kanssasi koko prosessin ajan - ideasta ja ajatuksesta toimintaan ja toteutukseen. Laaja kokemuksemme kuntoilulaitteista ja liikuntavälineistä antaa meille laajan tietämyksen alasta - olipa kyseessä sitten uusi kaupallinen kuntosali tai halusitko vain täydentää paikallisen kuntosalin koneita/laitteita, olemme aina valmiita auttamaan ja neuvomaan.

Apulsin tarjous on täysin sitomaton ja maksuton, ja jos haluat, että yksi ammattitaitoisista konsulteistamme vierailee luonasi, teemme sen tietysti mielellämme - myös täysin sitomattomasti ja ilmaiseksi. Koska tiedämme, että asiakkaat eivät ole samanlaisia, ja kuntosalin tarve voi olla hyvin erilainen asiakkaasta riippuen. Pyrimme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa sekä ideoidemme ja ajatustemme avulla löytämään täsmällisen ratkaisun, joka vastaa parhaiten asiakkaan tarpeita ja toiveita. Päätehtävämme on luoda räätälöity ratkaisu, joka takaa käyttäjille parhaat koulutusmahdollisuudet.

Kun Apuls on mukana, sinulla on varmasti kumppani, jolla on laaja kokemus ammattimaisten harjoituslaitteiden hankkimisesta eri kuntosaleille. Olemme aina tavoitettavissa - vaikka kyseessä olisi vain yksittäistä konetta koskeva kysymys tai jos tarvitset siihen liittyvää opastusta. Kokemuksemme on laaja ja toimitamme laitteita seuraaviin kohteisiin:

 • Kommercielle fitnesscentre
 • Yritykset
 • Hoteller
 • Urheiluseurat ja -hallit
 • Foreninger
 • Koulut ja laitokset
 • Fysioterapeuter
 • Henkilökohtaiset kouluttajat

Korkea laatu erittäin kilpailukykyiseen hintaan! Laaja valikoimamme ammattimaista harjoittelu- ja liikuntavälineistöä tarkoittaa, että meillä on aina asiakkaan kriteerit täyttävää. Olipa kyseessä siis kaupallinen kuntosali, jossa laitteisiin kohdistuu erityisen kova paine, tai halusitpa vain laitteita paikalliseen kuntosaliin, löydät ne Apulsista. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja muotoilultaan upeita - olemme valinneet valikoimamme huolellisesti laadun ja muotoilun perusteella, sillä on tärkeää, että nämä kaksi kriteeriä kulkevat käsi kädessä. Meille on tärkeää, että laitteet kestävät käyttöä, ja lisäksi niiden on oltava kauniita katsella, jotta ne houkuttelevat huoneen käyttäjiä. Valoisa ja houkutteleva kuntosali, jossa on hienoja ja tehokkaita laitteita, on täydellinen resepti onnellisille ja tyytyväisille käyttäjille.

Laitteiden huolto / huoltosopimus

Meillä sinua ei unohdeta, kun olemme toimittaneet ja perustaneet uuden kuntosalin. Kuten sanoin, olemme kanssasi koko prosessin ajan - tämä tarkoittaa, ettemme petä sinua ja jätä loput sinun huoleksesi. Tarjoamme koneiden ja laitteiden jälkihuoltoa, ja on myös mahdollista tehdä yksittäiselle asiakkaalle sopiva huoltosopimus.

Palvelusopimuksen etuna on, että saat eräänlaisen turvan. Tällöin tiedät, että laitteet tarkastetaan X kertaa vuodessa, ja tämän pitäisi varmistaa, että kuntosali on aina käyttövalmis. Palvelusopimus voi vaihdella suuresti asiakkaasta toiseen, sillä sopimuksen tarpeet ja odotukset ovat usein erilaisia riippuen tilasta ja sen käyttäjistä. Alla on lueteltu joitakin tekijöitä, joita palvelusopimukseen voi sisältyä:

 • Käyntien määrä vuodessa
 • Huoneen koko / laitteiden määrä
 • Ajaminen
 • Servicetid

Koulutuslaitteiden huoltotarve vaihtelee suuresti, ja on hyvin erilaista, milloin laite tarvitsee peruskorjauksen. Apulsissa suosittelemme, että yksi tai pieni ryhmä "vastaa" kuntosalista. Näin varmistat, että aina on joku, joka tietää, jos koneessa on vika tai vikaantuminen. Löydämme yhdessä vastuuhenkilön (vastuuhenkilöiden) kanssa ratkaisun ongelmaan, jotta kuntosali on aina käyttövalmis. Lisävinkkinä voisi olla, että huoneessa olisi pieni vihkonen, johon käyttäjät voivat helposti kirjoittaa, jos heillä on ongelmia jonkin koneen kanssa. He ovat niitä, jotka käyttävät huonetta ja liikkuvat eri koneiden välillä - he ovat siis myös niitä, jotka huomaavat, jos jossakin koneessa on jotain vikaa.

Vaihtoehtona huoltosopimukselle tarjoamme myös laitteiden tai koko kuntosalin jatkuvaa huoltoa. Jos sinusta tuntuu mukavammalta vain soittaa, kun sinulla on ongelmia tietyn koneen kanssa, tämä on tietenkin myös yksi vaihtoehto. Tarvitsitpa mitä tahansa palvelua, olemme aina valmiita auttamaan. Tarkastamme huoltokäynnin aikana muun muassa seuraavia asioita:

 • Kiristyspultit
 • Koneen testaus (melu ja kuluminen)
 • Koneiden voitelu

Yhteydenotto ampiaisiin

Koulutetut asiantuntijamme ovat aina valmiita auttamaan ja neuvomaan kuntoilu- ja liikuntavälineiden valinnassa. Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos suunnittelet upouuden kuntosalin perustamista tai haluat lisätä uusia harjoituslaitteita.

Yritykset@apuls.fi