Yritykset

Apulsilla on laaja kokemus kaikenkokoisten kuntoilutilojen suunnittelusta ja rakentamisesta. Toimitamme ammattitason harjoituslaitteita kaupallisiin kuntosaleihin, yrityksille, hotelleille, kouluille ja oppilaitoksille. Panostamme ammattimaiseen ja henkilökohtaiseen neuvontaan, jossa tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Olemme aina valmiita auttamaan - olipa kyse vasta perustetusta kuntosalista tai jos tarvitset vain täydennystä laitteisiin.

Yritykset@apuls.fi

Lue lisää
Lajittele:

Apuls yrityksille

Apuls on ammattikäyttöön tarkoitettujen kunto- ja harjoituslaitteiden toimittaja. Meille mikään tehtävä ei ole liian suuri tai liian pieni - olipa kyseessä kaupallinen kuntosali tai pienyritys, pätevät avustajamme ovat aina valmiina auttamaan ja opastamaan. Pidämme erittäin tärkeänä henkilökohtaista ja ammattimaista neuvontaa, jossa asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat aina etusijalla. Emme toimita vain harjoituslaitteita - pyrimme tarjoamaan asiakkaalle kokonaisvaltaisen kokemuksen, joka ylittää odotukset. Meille sparraus ja yhteistyö ovat tärkeitä, ja yhdessä asiakkaan kanssa tärkein tehtävämme on löytää oikea ratkaisu.

Miksi valita Apuls kumppaniksesi?

Apulssissa olemme kanssasi koko prosessin ajan - ideasta toimintaan ja toteutukseen. Laaja kokemuksemme kuntoilulaitteista ja liikuntavälineistä antaa meille laajan tietämyksen alasta - olipa kyseessä sitten uusi kaupallinen kuntosali tai jos tarvitset vain täydennystä paikallisen kuntosalin laitteisiin, olemme aina valmiita auttamaan ja neuvomaan.

Apulsin tarjous on täysin sitomaton ja maksuton ja halutessasi yksi ammattitaitoisista konsulteistamme vierailee luonasi mielellään - myös täysin sitomattomasti ja ilmaiseksi. Tiedämme, että asiakkaat ovat erilaisia, ja kuntosalin tarve voi vaihdella asiakkaasta riippuen. Pyrimme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa löytämään täsmällisen ratkaisun, joka vastaa parhaiten asiakkaan tarpeita ja toiveita. Päätehtävämme on luoda räätälöity ratkaisu, joka takaa käyttäjille parhaat koulutusmahdollisuudet.

Kun Apuls on mukana, sinulla on varmasti kumppani, jolla on laaja kokemus ammattimaisten harjoituslaitteiden hankkimisesta eri kuntosaleille. Olemme aina tavoitettavissa - vaikka kyseessä olisi vain yksittäistä konetta koskeva kysymys tai jos tarvitset siihen liittyvää opastusta. Kokemuksemme on laaja ja toimitamme laitteita seuraaviin kohteisiin:

 • Kaupalliset kuntosalit
 • Yritykset
 • Hotellit
 • Urheiluseurat ja -hallit
 • Yhdistykset
 • Koulut ja laitokset
 • Fysioterapeutit
 • Henkilökohtaiset valmentajat

Meiltä saat korkeaa laatua erittäin kilpailukykyiseen hintaan! Laajalla valikoimalla ammattimaisia harjoittelu- ja liikuntavälineitä täytämme aina asiakkaan kriteerit. Olipa kyseessä kaupallinen kuntosali, jossa laitteisiin kohdistuu erityisen kova paine, tai halusitpa vain laitteita paikalliseen kuntosaliin, löydät ne Apulsista. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja muotoilultaan upeita - olemme valinneet valikoimamme huolellisesti laadun ja muotoilun perusteella, sillä pidämme tärkeänä että nämä kaksi ominaisuutta kulkevat käsi kädessä. Meille on tärkeää, että laitteet kestävät käyttöä ja ovat kauniita katsella, jotta ne houkuttelevat salin käyttäjiä. Valoisa ja houkutteleva kuntosali, jossa on upeita ja tehokkaita laitteita, on täydellinen resepti onnellisille ja tyytyväisille käyttäjille.

Laitteiden huolto / huoltosopimus

Meillä sinua ei unohdeta, kun olemme toimittaneet laitteet ja auttaneet perustamaan uuden kuntosalin. Olemme kanssasi koko prosessin ajan - emme siis unohda sinua ja jätä loppuja sinun huoleksesi. Tarjoamme koneiden ja laitteiden jälkihuoltoa, ja meiltä onnistuu myös yksittäiselle asiakkaalle sopiva huoltosopimus.

Palvelusopimuksen etuna on, että saat turvan laitteillesi. Tällöin tiedät, että laitteet tarkastetaan X kertaa vuodessa, jolloin varmistut, että kuntosali on aina käyttövalmis. Palvelusopimus voi vaihdella suuresti asiakkaasta toiseen, sillä sopimuksen tarpeet ja odotukset ovat usein erilaisia riippuen tilasta ja sen käyttäjistä. Alla on lueteltu joitakin tekijöitä, joita palvelusopimukseen voi sisältyä:

 • Käyntien määrä vuodessa
 • Salin koko / laitteiden määrä
 • Ajaminen
 • Servicetid

Koulutuslaitteiden huolto- ja peruskorjauksen tarve vaihtelee suuresti. Apulsissa suosittelemme, että yksi henkilö tai pieni ryhmä "vastaa" kuntosalista. Näin varmistat, että aina on joku, joka tietää jos laitteessa on vika tai vikaantuminen. Löydämme yhdessä vastuuhenkilön (vastuuhenkilöiden) kanssa ratkaisun ongelmaan, jotta kuntosali on aina käyttövalmis. Lisävinkkinä ehdotamme, että huoneessa olisi pieni vihkonen, johon käyttäjät voivat helposti kirjoittaa jos heillä on ongelmia jonkin koneen kanssa. Käyttäjät käyttävät salia ja liikkuvat eri laitteiden välillä - he siis myös huomaavat, jos jossakin laitteessa on jotain vikaa.

Vaihtoehtona huoltosopimukselle tarjoamme myös laitteiden tai koko kuntosalin jatkuvaa huoltoa. Jos sinusta tuntuu mukavammalta vain soittaa, kun sinulla on ongelmia tietyn koneen kanssa, tämä onnistuu myös. Tarvitsitpa mitä tahansa palvelua, olemme aina valmiita auttamaan. Tarkastamme huoltokäynnin aikana muun muassa seuraavia asioita:

 • Kiristyspultit
 • Laitteen testaus (melu ja kuluminen)
 • Laitteiden voitelu

Ota yhteyttä

Koulutetut asiantuntijamme ovat aina valmiita auttamaan ja neuvomaan kuntoilu- ja liikuntavälineiden valinnassa. Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos suunnittelet upouuden kuntosalin perustamista tai haluat lisätä uusia harjoituslaitteita.

Yritykset@apuls.fi