Täältä löydät hurjan herkullisen reseptin suklaakakkuihin ja brownieihin!
Kyllä.
Täytetyt ja makroystävälliset browniet ja suklaakakku
Makrot:
Koko annos sisältää 1100 kcal.
Hiilihydraatit: 124g
Rasva: 42g
Proteiini: 60g
ja antaa noin 9 kakkupalaa = 120 kcal/annos.
Hiilihydraatti: 14g
Rasva: 4.6g
Proteiini: 6.6g proteiinia
Mitä tarvitset:
- 2 kypsää banaania (kypsät auringonkeltaiset banaanit ovat makeampia, joten voit jättää makeutusaineet pois)
- 100 g kaurahiutaleita
- 90 g munanvalkuaista
- 1 dl rasvatonta maitoa
- 1,5 ruokalusikallista tummaa kaakaota
- 10g kookosöljyä
- 1 mittalusikallinen proteiinijauhetta
- 0,5 tl ruokasoodaa
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljajauhetta
- 40g tummaa suklaata (70%) - Voidaan jättää pois kalorien säästämiseksi.
Ulkoinen menetelmä:
- Banaanit, munanvalkuainen, rasvaton maito ja kookosöljy sekoitetaan sauvasekoittimella. Vaihtoehtoisesti banaanit voidaan soseuttaa haarukalla ja sekoittaa märkiin aineisiin.
- Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään toisessa kulhossa ja lisää ne banaaniseokseen. Sekoita sitten hyvin tasaiseksi ja laita 25x25 cm:n muottiin.
- Paista uunin keskitasolla 180 asteessa 15-17 minuuttia.
Iloa!