Istualtaan vasikan nostot

Koska tässä harjoituksessa polvet ovat koukussa, treenaat pääasiassa pohjelihasta. Jos kuntosalillasi ei ole vasikkakonetta, voit tehdä harjoituksen penkillä istuen, varpaat painolevyn päällä ja käsipaino alareidelläsi. Tämä harjoitus, kuten seisova Calf Raise, on soleus-lihaksen eristysharjoitus (lihas, jonka avulla voimme nousta seisomaan kaatumatta - yksi kolmesta lihaspäästä, jotka muodostavat pohjelihaksen).

Ohjeita istuma-asennossa tehtäviin vasikoiden nostoihin:

  1. Istu penkillä
  2. Aseta varpaat ja jalkapohjan etuosa painolevylle tai vastaavalle
  3. Aseta painolastia reiden alaosan poikki 
  4. Laske ensin kantapäät mahdollisimman alas ja nouse sitten mahdollisimman korkealle varpaille. 
  5. Kertaa tämä harjoitus

Tärkeää istuen tehdyissä vasikoiden nostoissa: Varmista, että nouset mahdollisimman korkealle varpaillesi jokaisen toiston aikana. 

Faktoja istuen tehdyistä vasikoiden nostoista: Toisin kuin koneharjoituksessa, tässä harjoituksessa ei ole mahdollista käyttää niin raskaita painoja, koska tangon sijoittaminen olisi vaikeaa.

Hyvät neuvot istuma-asennossa tehtäviin vasikoiden nostoihin: Voit tehdä harjoituksen tuolilla tai penkillä ilman painoja. Kuormitus ei tietenkään ole yhtä kova, mutta voit jatkaa harjoitusta, kunnes vasikat "palavat".

Sitting Calf Raises 2

Tämä harjoitus voi olla vaihtoehto, jos salillasi ei ole vasikkakonetta. Tämä harjoitus, kuten Seated Calf Raise, on soleus-lihaksen eristysharjoitus (lihas, jonka avulla pystymme seisomaan kaatumatta - yksi kolmesta vasikkalihaksen muodostavasta lihaspäästä). Harjoitus suoritetaan jalkaprässi-laitteella.

Ohjeita istumaannousuihin 2:

  1. Istu jalkapuristinkoneessa, jossa istuin on ajettu kokonaan taaksepäin 
  2. Aseta varpaat ja jalkapohjan etuosa jalkapöydän reunaan
  3. Laske ensin kantapäät niin alas kuin mahdollista ja kävele sitten niin korkealle varpaille kuin mahdollista
  4. Kertaa tämä harjoitus

Tärkeää istuma-asennossa Calf Raises 2: Varmista, että nouset mahdollisimman korkealle varpaillesi jokaisen toiston aikana. 

Tietoa Vasikanlihakset istuen 2: Tämä harjoitus on soleus-lihaksen eristysharjoitus (lihas, jonka avulla voimme nousta seisomaan kaatumatta - yksi kolmesta vasikkalihaksen muodostavasta lihaspäästä).

Hyvät neuvot Sitting Calf Raises 2: Jos haluat kuormittaa ja järkyttää lihasta, jatka harjoitusta, kunnes pohjelihakset "palavat". Saatat haluta lisätä painoa.