Tämä on resepti parhaille terveellisille ja kasvissyöjille sopiville quesadilloille lounaaksi, päivälliseksi tai alkupalaksi.
Quesadillat täynnä mustia papuja, bataattia, avokadoa ja juustoa - ja olemme melko varmoja, ettet tule kaipaamaan lihaa.
Jos haluat tehdä jotain terveellistä, herkullista ja vain 30 minuutissa valmistettavaa - nämä ovat quesadilloja.
Tämä resepti sopii myös täydellisesti kasvisten hiippailuun maukkaalla tavalla. Ne sopivat erinomaisesti sekä lapsille että aikuisille.
Kasvisruokaa sisältäviä quesadilloja
Ainesosat
Prosessi
Täytetty:
Quesadillojen muotoilu:
Quesadillojen valmistus:
Voila! Tässä on herkullinen ja helppo illallinen.
Emme suosittele pakastamista, kun ne on valmistettu ja koottu, koska avokadosta tulee outoa ja rakenteesta tulee huono. Vaihtoehtoisesti voit pakastaa täytteen ja lämmittää sen uudelleen, kun olet valmis käyttämään sitä. Tämä vähentää valmisteluaikaa, ja voit tehdä ison kattilan täytettä, jonka voit säästää toiseen kertaan. Täyte säilyy pakastimessa 1 kuukauden ajan.
Sinä päätät, millaisen täytteen haluat, ja jos et pidä mustista pavuista, voit käyttää muita tai jättää pavut kokonaan pois. Voit myös kokeilla parsakaalin ja muiden vihannesten lisäämistä. Vain mielikuvitus on rajana.
Jos et ole kasvissyöjä, voit lisätä lihaa. Voit lisätä esimerkiksi jauhelihaa tai kanaa.
Jos haluat tehdä tästä reseptistä vegaanisen, voit käyttää vegaanista juustoa ja vaihtoehtoja voille. Voit myös jättää juuston pois.