Kaurapatukat suklaan kanssa

Niiden patukoiden sisältämä proteiini ja energiapitoiset ainesosat ovat myös helppoja valmistaa ja maistuvat hyvältä!

Kaikki nämä patukat ovat myös helppoja valmistaa ja maistuvat hyvältä!

Nämä patukat ovat erittäin pureskeltavia ja täynnä herkullista suklaan makua. Niissä ei ole lisättyä sokeria, ne ovat vegaanisia, gluteenittomia, maidottomia (maidon ja proteiinijauheen valinnasta riippuen) ja ne ovat täynnä proteiinia.

Ne sopivat hyvin makeaksi iltapäivän välipalaksi, lapsen lounaslaatikkoon tai aamiaiseksi. Sen sijaan, että ostaisit kalliita proteiinipatukoita kaupoista ja verkosta, voit tehdä näitä itse ja tietää tarkalleen, mitä niissä on.

Proteiinipatukat eivät voisi olla helpompia tehdä. Hienonna kaikki ainekset kahdessa erässä tehosekoittimella tai tehosekoittimella - lukuun ottamatta suklaalastuja. Kun seos on tasaista, lisää joukkoon suklaalastut ja painele leivinpaperiin. Ne paistuvat ja sitten ne ovat valmiita. Helppoa ja yksinkertaista.

Valmistelu: 10 min. | Valmistelu: 15 min.

Ainesosat

  • 60 ml mantelivoita
  • 30-40 g kuivattuja taateleita
  • 12 ml kasviperäistä maitoa (valintasi mukaan)
  • 1 tl. vaniljauute
  • 64 g proteiinijauhetta (suosittelemme tätä)
  • 32 g kaakaojauhetta
  • Hieman suolaa
  • 200 g kaurahiutaleita
  • 40 g suklaalastuja

Prosessi

  1. Lämmitä uuni 180 asteeseen. Etsi 8x8 cm:n vuokaan ja laita pohjalle leivinpaperia tai suihkuta sitä tarttumattomalla suihkeella.
  2. Laita mantelivoi, taatelit, maito ja vaniljauute tehosekoittimeen tai tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi.
  3. Viipaloi loput ainekset kauraa ja suklaalastuja lukuun ottamatta. Sekoita uudelleen tasaiseksi. Lisää kaurahiutaleet varoen sekoittamasta niitä liikaa.
  4. Sekoita suklaalastut lusikalla tai lastalla ja säästä osa, jos haluat laittaa niitä päälle paistamisen jälkeen. Levitä seos tasaisesti vuokaan.
  5. Paista noin 15 minuuttia, kunnes pinta on jähmettynyt. Jäähdytä kokonaan ennen viipalointia ja nauttimista.
fi