Tästä vähäkaloristen proteiinipatukoiden reseptistä tulee uusi suosikkivälipalasi, jota voit säilyttää jääkaapissa ja nauttia koko viikon!
Kaikki viikonloput!Ne tarjoavat terveellisen annoksen proteiinia, mutta maistuvat silti jälkiruoalta. Se on WIN WIN WIN.
Proteiinipatukat on helppo valmistaa, koska ne eivät vaadi leivontaa. Tarvitset vain pannun tai kaksi, 20x10 cm:n leivinpaperin, leivinpaperin ja 7 yksinkertaista ainetta.
Pähkinävoi:Voit käyttää mitä tahansa maapähkinävoita, mutta varmista, että se on luonnollista (ei lisäaineita - vain maapähkinöitä ja myyntiä). Voit käyttää tätä, jos haluat.
Hunaja:Tämä puhdistamaton makeutusaine sopii täydellisesti pitämään proteiinipatukoita koossa ja makeuttamaan ne. Jos olet vegaani, suosittelemme esimerkiksi taatelisiirappia.
Kookospähkinäöljy: Tarvitset vain yhden ruokalusikallisen kookospähkinäöljyä.
Kookospähkinäöljyä tarvitaan vain yksi ruokalusikallinen.Vaniljauute:Vanilja on uskomatonta! Mutta jos haluat mieluummin välttää sitä, voit jättää sen tekemättä.
Pellavansiemenjauhe:Tämä on vain jauhettua pellavansiementä. Se lisää kuitua+ proteiinia proteiinipatukoihin. Se antaa myös hyvän maun.
Proteiinijauhe:Voit käyttää kasvipohjaista tai heraproteiinia.
Proteiinijauhetta voi käyttää kasvipohjaisena tai heraproteiinina.Tumma suklaa: Käytä vain suosikkisuklaaasi. Jos mahdollista, proteiinipitoinen suklaa, jossa on vähemmän sokeria.
Valmistelu: 10 min. | Valmistelu: 30 min.
Huomautus
*Jos taikina tuntuu liian kuivalta, voit lisätä ½-1 ruokalusikallista sulatettua kookosöljyä.
Ravintosisältö
Kappalemäärä: 10 patukkaa
annos: 1 proteiinipatukka