Paistamattomia proteiinipatukoita suklaalla ja maapähkinävoilla

Tästä vähäkaloristen proteiinipatukoiden reseptistä tulee uusi suosikkivälipalasi, jota voit säilyttää jääkaapissa ja nauttia koko viikon!

Kaikki viikonloput!

Ne tarjoavat terveellisen annoksen proteiinia, mutta maistuvat silti jälkiruoalta. Se on WIN WIN WIN.

Proteiinipatukat on helppo valmistaa, koska ne eivät vaadi leivontaa. Tarvitset vain pannun tai kaksi, 20x10 cm:n leivinpaperin, leivinpaperin ja 7 yksinkertaista ainetta.

Pähkinävoi:Voit käyttää mitä tahansa maapähkinävoita, mutta varmista, että se on luonnollista (ei lisäaineita - vain maapähkinöitä ja myyntiä). Voit käyttää tätä, jos haluat.

Hunaja:Tämä puhdistamaton makeutusaine sopii täydellisesti pitämään proteiinipatukoita koossa ja makeuttamaan ne. Jos olet vegaani, suosittelemme esimerkiksi taatelisiirappia.

Kookospähkinäöljy: Tarvitset vain yhden ruokalusikallisen kookospähkinäöljyä.

Kookospähkinäöljyä tarvitaan vain yksi ruokalusikallinen.

Vaniljauute:Vanilja on uskomatonta! Mutta jos haluat mieluummin välttää sitä, voit jättää sen tekemättä.

Pellavansiemenjauhe:Tämä on vain jauhettua pellavansiementä. Se lisää kuitua+ proteiinia proteiinipatukoihin. Se antaa myös hyvän maun.

Proteiinijauhe:Voit käyttää kasvipohjaista tai heraproteiinia.

Proteiinijauhetta voi käyttää kasvipohjaisena tai heraproteiinina.

Tumma suklaa: Käytä vain suosikkisuklaaasi. Jos mahdollista, proteiinipitoinen suklaa, jossa on vähemmän sokeria.

Valmistelu: 10 min. | Valmistelu: 30 min.

Ainesosat

  • 250 g maapähkinävoita
  • 85 g hunajaa
  • 1 rkl sulatettua kookosöljyä
  • 1 tl vaniljaa
  • 45 g pellavansiemenjauhetta
  • 68 g proteiinijauhetta
  • 70 g 85% tummaa suklaata
  • Karkeaa merisuolaa ripotellaan päälle (valinnainen)

Prosessi

  1. Sekoita maapähkinävoi, hunaja, kookosöljy ja vanilja keskenään keskikokoisessa kulhossa tasaiseksi. Lisää pellavansiemenjauhe ja proteiinijauhe. Sekoita lusikalla, kunnes et enää pysty sekoittamaan, ja vaivaa sitten käsilläsi. Taikinan pitäisi olla kuin kakkutaikina.
  2. Pane ja painele taikina 20x10 cm:n vuokaan, jonka pohjalla on leivinpaperia.
  3. Sulata suklaakerros lisäämällä 70 g tummaa suklaata pieneen kattilaan ja sulattamalla se kuumalla lämmöllä. Kaada sulatettu suklaa taikinan päälle, kunnes se on täysin peitetty.
  4. Laita se jääkaappiin 30-60 minuutiksi ennen kuin leikkaat sen 10 patukaksi tai neliöksi. Pidä ne peitettynä jääkaapissa - ne säilyvät jopa 2 viikkoa.

Huomautus

*Jos taikina tuntuu liian kuivalta, voit lisätä ½-1 ruokalusikallista sulatettua kookosöljyä.

Ravintosisältö

Kappalemäärä: 10 patukkaa
annos: 1 proteiinipatukka

Kalorit 210 kcal Rasva 13.8 g - josta tyydyttyneitä rasvoja 3.4 g Hiilihydraatit 13.4 g Kuitu 2.8 g Sokeri 8 g Proteiini 8.6 g
fi