Triceps Pushdown (köyden kanssa)

Triceps Pushdown kaapelissa köyden kanssa on hyvä ja helppo eristysharjoitus tricepsille ja anconeukselle (joka on tricepsin mediaalisen pään jatkumo). Etuna köyden käyttämisessä tangon sijasta on, että voit jatkaa liikettä lonkan ja reisien vieressä, jolloin voit vaikuttaa voimakkaammin tricepsin sivupäähän.  

Jos käytät raskaita painoja, voit nojata nivusista hieman eteenpäin vakaamman asennon saavuttamiseksi. Tämä harjoitus on helppo suorittaa, ja aloittelijat voivat käyttää sitä voiman kasvattamiseen ennen edistyneempien harjoitusten tekemistä.

Ohjeita triceps Pushdowniin (köyden kanssa):

  1. Seiso koneeseen päin kädet kahvan päällä
  2. Vedä kyynärpäät sisään vartalon sivulle
  3. Hengitä sisään ja ojenna kädet ulos (alaspäin). Pidä kyynärpäät aina vartaloa kohti sisäänpäin
  4. Ponnista liike ulos lantion ja reisien vierestä 
  5. Hengitä ulos harjoitusta suorittaessasi
  6. Toista harjoitus esim. 15x3

Tärkeää Triceps Pushdownissa (köyden kanssa): Muista pitää kyynärpäät lukittuna ja lähellä vartaloa. Yläkätesi eivät saa liikkua.  

Tosiasiat hauislihaksesta (köyden kanssa): Hauislihas on paljon suurempi lihas kuin hauislihas.Hauislihas muodostaa ⅔ käsivarren yläosan lihaksistosta. 

Hyvät neuvot Triceps Pushdowniin (köyden kanssa): Vaihtele eri kahvojen välillä (köysi, tanko, taivutettu tanko, V-muotoinen tanko). Yksinkertaisesti siksi, ettet harjoittele aina samaa variaatiota.

tricepsin harjoittelusta voi tehdä intensiivisempää pitämällä isometristä jännitystä yhden tai kahden sekunnin ajan harjoituksen lopussa.

Harjoittelusta voi tehdä intensiivisemmän.