Odin Basic Hex Käsipainot 3kg

9.99999984   17.99999996
Varastossa (toimitus 2–6 päivää)

Odin Basic Hex käsipainot 3kg ovat laadukkaat ja vakaat käsipainot, joita voi käyttää monenlaisiin harjoituksiin. Käsipainot on valmistettu vahvasta muovista ja niitä on saatavana eri painoisina tarpeidesi mukaan.

Hanskoissa on kiinteä paino, mutta niitä myydään eri kuormilla. Tämä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus sekä lisätä että vähentää kuormitusta juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Kaikkiin käsipainoihin on merkitty selkeä kuormitusmerkintä, ja käsipainojen kuusikulmainen muoto estää niiden vierimisen lattialla. Nämä käsipainot on myös helppo säilyttää turvallisesti käytön jälkeen.

Käsipainot ovat helppokäyttöisiä kaikille, ja niissä on myös miellyttävä pinta, joka lisää mukavuutta. Tämä tarkoittaa, että sinulla on aina turvallinen ja luja ote käsipainoista harjoitustyypistä riippumatta. Näillä käsipainoilla voit tehdä monenlaisia harjoituksia helposti ja vaivattomasti ja saada aina parhaan mahdollisen hyödyn irti treenistäsi.

Nämä Odinin kestävät käsipainot ovat vankkoja käsipainoja, joita voi käyttää kokemuksesta riippumatta ja jotka takaavat sinulle turvallisen ja mukavan käsivarsiharjoittelun.

Tämä hinta koskee 1 kpl. Odin Basic Hex käsipainot 3kg.

  • Brand
  • Muoto Kuusikulmainen
  • Säädettävä Ei
  • Paino 3 kg
  • Pintamateriaali Muovi